Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈЧУДНИЈА ИМЕНА ДЕЦЕ ПОЗНАТИХ ЛИЧНОСТИ: За нека никад нисмо чули, а ЊЕГОВ син носи НАЈДУЖЕ име на Балкану

Доносимо вам нека од најчуднијих имена деце домаћих познатих личности, а за нека многи никад нису чули

1673704354_Imena-dece-poznatih-naslov.jpg
Пхото: АТА/Фото Јутјуб ПринтскринЈелена-Карлеуса-Звезда/З.Кнежевић
Oglas

Сведоци смо да холивудске звезде често померају границе, а то су показали и овим примером, те су многи од њих измислили имена за своју децу. Међутим, на домаћој јавној сцени такође има сличних примера.
Будући да је славна певачица Јелена Карлеуша увек оригинална и своја, таква су и имена њених мезимица. Атина и Ника су снажна имена грчких богиња, а носе их управо и Карлеушине ћерке.

Манекенка Јована Ђорђевић, својој ћеркици дала је име Ноел што значи Божић, док је Ноа постало једно од најпопуларнијих имена за дечаке. Име Ноа својој деци су дали Биљана и Јанко Типсаревић, као и Кристина Беквалац.
Креаторка Сузана Перић, своју ћерку, назвала је занимљивим именом - Тифани.

Прочитајте још: Заборављена СРПСКА мушка имена: Некада су била честа, али данас се родитељи ретко опредељују за њих

Певач Никола Роквић и манекенка Бојана Баровић, својој наследници дали су име Леона. Чувена списатељица Исидора Бјелица свом сину дала је име Лав Григориије, док ћерка носи име Вила Евнђелина.

Репер Ђорђе Миљеновић, познатији под надимком Скај Виклер био је најоригиналнији, па је својој мезимици дао име Стрела. Фудбалер Марко Пантелић своје ћерке назвао је Ингрид и Алегра. Синови водитељке Наташе Павловић зову се Олег и Јан.

У породици Ђогани важи традиција давања деци италијанских имена, па се тако ћерке које је Ђоле добио са Слађом Делибашић зову Силвија и Маринела, а деца коју је добио са Весном су Адријано и Лаура, пише Нова.рс
Водитељка Кристина Раденковић свом сину дала је име Роган, док су Реља и Николија својој ћеркици дали име Реа.

Прочитајте још: Три женска имена која са собом носе елеганцију: Имају само четири слова и све су популарнија

Ена Попов своју мезимицу назвала је Риа, док је Ана Штајдохар својој наследници дала слично име - Ниа.

Политичар Чеда Јовановић, својој деци дао је карактеристична имена, а његови наследници зову се Михајло Лајф, што значи живот, затим Јана Харт, што значи срце и Зора Фејт, што би значило судбина или вера.

Фото: АТА

Дарко Рундек свом сину дао је вероватно најдуже име икада – Давид Вид Викторије Димитрије Себастијан Ернест.

Синови Лепе Брене и Бобе Живојиновића, носе имена Стефан Емералд и Виктор Ернест. Легендарни Здравко Чолић својој мезимици дао је име Уна Звездана.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas