Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Након смрти брата уследио нови шок: Певач групе БЕКСТРИТ БОЈС оптужен за наводно силовање малолетне аутистичне девојчице

Певач бенда Бекстрит бојс суочава се са тешким оптужбама

1670571639_nik-karter-.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/АБЦ/Тхе Доцторс
Oglas

Ника Картера, певача славног бенда "Бекстрит бојс", оптужила је са 39-годишња девојка, Шенон Рут, да је 2001. године, током турнеје, силовао и оставио модрице на њеном телу.

Прочитајте још: На сахрану му је дошло само двоје колега, а УМРО је огорчен: Три године од смрти легендарног ПОПАРЕ из серије "Срећни људи"

Шенон је на конференцији за штампу, 8. децембра испричала шта се догодило кобног дана, када је имала 17 година, а Ник 20.

- Последњих 21 годину, биле су испуњене болом, збуњеношћу и фрустрацијом, стидом и самоповређивањем, који су директна последица силовања Ника Картера - навела је Шенон и наставила:

- Иако сам аутистична, живим са церебралном парализом, верујем да ништа није утицало на мене више од онога што је Ник Картер урадио и рекао. Покушао је да ме уплаши, ућутка, био је бесан и претио је, а оставио је и "модрице на мојој руци" - наставила је,

- Док је кроз сузе причала, говорила је како се осећала у тим тренуцима:  - Осећала сам се да немам где да се окренем, да не могу да изразим своје емоције и веровала сам да бих отишла у затвор да сам некоме рекла. Борила сам се са кривицом, јер сам ушла у аутобус са Ником. Моја мотивација, да изнесем и поднесем тужбу је да спречим Ника Картера да не нападне више ниједну тинејџерку - рекла је Шенон кроз сузе.

Како адвокат од Шенон тврди, још наводних жртава Ника Картера ће се јавити, јер је умешано наводно још три девојке.

Након ових озбиљних оптужби, огласио се и адвокат Ника Картера, који тврди да је читава прича неистинита:

- Ова тврдња која се догодила пре наводно 20 године, није само правно неутемељена, већ је и потпуно неистинита.  Нашалост, већ неколико година, госпођа Рут је изманипулисана да износи наводне лажи о Нику и те тврдње су се више пута мењале током година - рекао је адвокат који верује да ће суд брзо одбацити ове оптужбе.

Према судским документима, Ник је Шенон позвао у аутобус бенда током концерта у Вашингтону, док је чекала аутограм. Документ наводи да је Ник питао Шенон да ли жели неко пиће, она је тражила сок од јабуке, али  јој је он рекао да има само од бруснице, дајући јој да пије "црвено пиће".

Рут је изјавила да је сок био чудног укуса, али да је он то назвао "ВИП соком", као и да га је попила, иако је била малолетна. Она сада верује да је унутра био алкохол помешан са соком.

Ник је, како је тврдила,одвео у wц од аутобуса и наредио да га орално задовољи. Наводно је плакала, али он је наставио. Затим је описала да је одвео у кревет који је постојао у аутобусу и наставио да је сексуално злоставља, а након инцидента када му је рекла да ће рећи свима, он јој је запретио, да ће све људе окренути против ње и да јој нико нико неће веровати.

Прочитајте још: Чувеног холивудског глумца међу првима је спазио РЕЖИСЕР ГОРАН ПАСКАЉЕВИЋ: Глумио је у његовом остварењу (ВИДЕО)

Наводна жртва тврди да је у то врема била девица и да је добила ХИВ након инцидента. Тражи велику новчану одштету од Ника Картера за овај злочин.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas