Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Након што је дечку из публике на наступу разбила мобилни телефон о под, огласила се Милица Павловић: "Опет бих урадила исто" (ФОТО)

Певачица је изнервирана узела дечку из публике мобилни телефон из руке, а затим га разбила о под

1642058563_milica-pavlovi.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Милица Павловић изазвала је лавину коментара, након што се појавио снимак са њеног наступа у једној дискотеци, на коме дечку из публике баца мобилни телефон о под.

Прочитајте још: Овако је до сада нисмо видели: Брутално издање Анастасије Ражнатовић (ФОТО/ВИДЕО)

Тај њен потез изазвао је лавину негативних коментара, јер публика заправо није схватила о чему је реч. Млада певачица уз поменути снимак, на свом Инстаграм профилу дала је и објашњење због чега је дошло до оваквог немилог догађаја:

"Упозорила сам га три пута"

- Упозорила сам га једном! Упозорила сам га по други пут. Трећи пут сам реаговала! То што сам женско у хаљини и налазим се на сцени, не значи да не заслужујем основно поштовање. Згрожена сам и разочарана како неки мушкарци третирају жене, као и да без блама и упркос упозорењима мисле да је потпуно нормална појава да "покушају да им се завуку под сукњу" и да би ми вероватно требало да будемо срећне и да се осећамо пожељно због тог геста. Не смем да замислим кроз шта све девојке пролазе у изласцима и како их третирају овакви "мушкарци". Јер, ово је један вид с*ксуалног злостављања на које нико нема баш никакво право… И да, поново бих без размишљања урадила исто. Поново бих без размишљања узела мобилни телефон и бацила га у намери да заштитим себе и своје достојанство, и покажем таквим "мушкарцима" да је то што раде срамно, недопустиво и заслужује сваку осуду! Ако то уопште могу да разумеју и схвате - написала је Милица Павловић, па додала:

- Девојке, главу горе, супротставите се оваквим мушкарцима и покажите где им је место! То што смо нежнији пол не значи да смо осуђене да трпимо и толеришемо овакво понашање - поручила је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas