· · Komentari: 0
OTVORENO

Nakon što je dečku iz publike na nastupu razbila mobilni telefon o pod, oglasila se Milica Pavlović: "Opet bih uradila isto" (FOTO)

Pevačica je iznervirana uzela dečku iz publike mobilni telefon iz ruke, a zatim ga razbila o pod

1642058563_milica-pavlovi.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink

Milica Pavlović izazvala je lavinu komentara, nakon što se pojavio snimak sa njenog nastupa u jednoj diskoteci, na kome dečku iz publike baca mobilni telefon o pod.

Pročitajte još: Ovako je do sada nismo videli: Brutalno izdanje Anastasije Ražnatović (FOTO/VIDEO)

Taj njen potez izazvao je lavinu negativnih komentara, jer publika zapravo nije shvatila o čemu je reč. Mlada pevačica uz pomenuti snimak, na svom Instagram profilu dala je i objašnjenje zbog čega je došlo do ovakvog nemilog događaja:

"Upozorila sam ga tri puta"

- Upozorila sam ga jednom! Upozorila sam ga po drugi put. Treći put sam reagovala! To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni, ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje. Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da "pokušaju da im se zavuku pod suknju" i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta. Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi "muškarci". Jer, ovo je jedan vid s*ksualnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvo pravo… I da, ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih bez razmišljanja uzela mobilni telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo, i pokažem takvim "muškarcima" da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu! Ako to uopšte mogu da razumeju i shvate - napisala je Milica Pavlović, pa dodala:

- Devojke, glavu gore, suprotstavite se ovakvim muškarcima i pokažite gde im je mesto! To što smo nežniji pol ne znači da smo osuđene da trpimo i tolerišemo ovakvo ponašanje - poručila je pevačica.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.