Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Након тврдњи да има полубрата, огласио се Дарко Лазић!

Дарко Лазић шокиран изјавом његовог наводног полубрата

1629873018_darko-lazic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Певач Дарко Лазић је познат по честим скандалима и драмама којима је испуњен његов приватни живот. Овога пута породицу Лазић уздрмала је вест о томе да певачев покојни отац Милан наводно има ванбрачног сина Давора, који је то јавности открио непосредно пред улазак у "Задругу 5".

Прочитајте још: "ШТО СИ СЕ КРИЛА ДО САДА": Милица Тодоровић одушевила фанове сликом у ТОПЛЕСУ (ФОТО)

- Дарко је од мене млађи мало више од годину дана. Познајемо се још пре него што је он почео да се такмичи у "Звездама Гранда". Не могу да кажем да имамо баш братски однос. То је више неки коректан однос. Његова мајка Бранка зна за мене, али се никада нисмо видели. Ни са Драганом, Дарковим рођеним братом, немам никакав контакт. Покојни отац нас никада није скупио као три брата и одвео негде. Ја не бих да коментаришем мамин и Миланов однос и то када су они били заједно, јер он је мртав и не бих да причам лоше о мртвом човеку - рекао је Давор за "Курир" и наставио:

Дарко и ја се сада релативно слабо виђамо, раније смо се чешће виђали. Он и моја мајка нису у добрим односима, немају никакав контакт, а ја не бих сада више продубљивао ту тему. Нисам оца често виђао, када сам био мањи долазио је док сам живео у Угљевику, касније је то било ређе. Не бих даље од овога ишао ако ме разумете. Са оцем сам имао коректан однос до његовог последњег дана. Нисам био на сахрани, али бих разлог задржао за себе - испричао је Лазић и открио зашто улази у Пинков ријалити:

- У "Задругу" улазим да се промовишем као самостални певач Давор Лазић, да не будем више у Дарковој сенци. Тренутно немам девојку, могуће је да ћу ступити у везу у ријалитију. Слаб сам на лепе жене као и Дарко, то нам је у крви.

Дарко је у најмању руку био запрепашћен информацијама које је чуо

- Какав црни полубрат, о чему ви причате? Не знам ни ко је тај Давор, давно је постојао неки дечко што ме је пратио на наступима као фан и тако се представљао, али то нема везе са истином. Како може да прича да се познајемо и чујемо када је то тотална лаж?! Мени је стварно мука више тих лажи, сваки дан се пишу глупости о мени, али ово је стварно превише. Ако је одлучио да уђе у "Задругу" као мој полубрат и да тако стекне популарност, свака му част. Немам шта друго да изјавим осим да немам полубрата - испричао је видно изнервиран Дарко Лазић за "Курир".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas