Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Напунили су 6 година и НЕОДОЉИВИ СУ: Амал и Џорџ Клуни усликани на одмору са децом, срећна породица очарала је свет (ФОТО)

Џорџ и Амал Клуни усликани су на језеру Комо са својим преслатким шестогодишњим близанцима

1691233150_profimedia-0792728707.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Мада је Џорџ Клуни (62) најпознатији по својим глумачким успесима, његов приватни живот занима милионе широм света. Он живи тајновито и опрезно чува своју интиму, али добро нам је познато да је већ годинама у браку са  грациозном адвокатицом, Амал Аламудин Клуни (45)

Амал и Џорџ имају двоје близанаца, Александра и Елу, али мало ко зна како они изгледају.

Близанци су недавно напунили 6 година и неодољиво су слатки, те многи примећују да су прави микс родитељских гена.

Деца су недавно усликана са својим родитељима на јахти на језеру Комо, месту које њихови родитељи обожавају и сада је дошло време да ту љубав пренесу и на своју децу.

Наиме, Џорџ  још од почетка двехиљадитих гаји велику љубав према италијанским језерима, а купио је грандиозно имање названо Вила Олеандра још 2002. године. Тај дом дели са супругом Амал, којом се оженио 2014. године, али и њиховим близанцима.

Како пише Ус Wееклy, Клунијеви су стигли у свој дом на језеру Комо, а деца ту имају прегршт садржаја за забаву, па се, тако, радуј уигрању фудбала у локалном клубу, али и сликању и забави на води.

Они су пре неколико дана усликани током лагане пловидбе јахтом по језеру Комо, а деца су се тек пробудила, па су били поспани. Амал је изгледала божанствено у једноделном црном купаћем костиму, а породичне фотографије одишу љубављу и нежношћу.

Клуни, како и сам признаје, није желео да се ожени, нити да има децу. Ипак, од првог сусрета са Амал знао је да ће бити другачије.

- Били смо око годину дана у браку, и били смо на вечери код пријатеља који имају јако гласну децу. Шетали смо и разговарали; Амал ми је рекла да смо срећни у животу, али да би ту срећу требало поделити још са неким. О томе сам размишљао минут и рекао само: ако си за, можемо да пробамо. Био сам сигуран да никад нећу имати децу, био сам помирен с том одлуком, рекао је својевремено Клуни.

- Нисам ни сањао да ћу имати близанце. То је био тренутак за памћење. Били смо код доктора и он је испред себе ставио слику са ултразвука и рекао: 'Дивно, овде је један дечак', и ја сам се одушевио што ћу добити сина. Онда је рекао: 'А ту је и девојчица', а ја сам помислио - 'С**ње!' Амалина сестра има близанце, али био сам у чуду. Нисам био спреман ни за једно дете, камоли двоје, али не жалим данас, причао је Клуни.

БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas