Oglas
· · Komentari: 0

Napunili su 6 godina i NEODOLJIVI SU: Amal i Džordž Kluni uslikani na odmoru sa decom, srećna porodica očarala je svet (FOTO)

Džordž i Amal Kluni uslikani su na jezeru Komo sa svojim preslatkim šestogodišnjim blizancima

1691233150_profimedia-0792728707.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Mada je Džordž Kluni (62) najpoznatiji po svojim glumačkim uspesima, njegov privatni život zanima milione širom sveta. On živi tajnovito i oprezno čuva svoju intimu, ali dobro nam je poznato da je već godinama u braku sa  gracioznom advokaticom, Amal Alamudin Kluni (45)

Amal i Džordž imaju dvoje blizanaca, Aleksandra i Elu, ali malo ko zna kako oni izgledaju.

Blizanci su nedavno napunili 6 godina i neodoljivo su slatki, te mnogi primećuju da su pravi miks roditeljskih gena.

Deca su nedavno uslikana sa svojim roditeljima na jahti na jezeru Komo, mestu koje njihovi roditelji obožavaju i sada je došlo vreme da tu ljubav prenesu i na svoju decu.

Naime, Džordž  još od početka dvehiljaditih gaji veliku ljubav prema italijanskim jezerima, a kupio je grandiozno imanje nazvano Vila Oleandra još 2002. godine. Taj dom deli sa suprugom Amal, kojom se oženio 2014. godine, ali i njihovim blizancima.

Kako piše Us Weekly, Klunijevi su stigli u svoj dom na jezeru Komo, a deca tu imaju pregršt sadržaja za zabavu, pa se, tako, raduj uigranju fudbala u lokalnom klubu, ali i slikanju i zabavi na vodi.

Oni su pre nekoliko dana uslikani tokom lagane plovidbe jahtom po jezeru Komo, a deca su se tek probudila, pa su bili pospani. Amal je izgledala božanstveno u jednodelnom crnom kupaćem kostimu, a porodične fotografije odišu ljubavlju i nežnošću.

Kluni, kako i sam priznaje, nije želeo da se oženi, niti da ima decu. Ipak, od prvog susreta sa Amal znao je da će biti drugačije.

- Bili smo oko godinu dana u braku, i bili smo na večeri kod prijatelja koji imaju jako glasnu decu. Šetali smo i razgovarali; Amal mi je rekla da smo srećni u životu, ali da bi tu sreću trebalo podeliti još sa nekim. O tome sam razmišljao minut i rekao samo: ako si za, možemo da probamo. Bio sam siguran da nikad neću imati decu, bio sam pomiren s tom odlukom, rekao je svojevremeno Kluni.

- Nisam ni sanjao da ću imati blizance. To je bio trenutak za pamćenje. Bili smo kod doktora i on je ispred sebe stavio sliku sa ultrazvuka i rekao: 'Divno, ovde je jedan dečak', i ja sam se oduševio što ću dobiti sina. Onda je rekao: 'A tu je i devojčica', a ja sam pomislio - 'S**nje!' Amalina sestra ima blizance, ali bio sam u čudu. Nisam bio spreman ni za jedno dete, kamoli dvoje, ali ne žalim danas, pričao je Kluni.

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas