Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Наташи Беквалац ОВА ВОДИТЕЉКА била је кума на венчању са Данилом Икодиновићем: Обе су Новосађанке (ФОТО)

Прво Наташино венчање било је главна тема свих домаћих медија

1679209993_natasa_bekvalac_29112022_0026.JPEG
Фото: АТА имагес
Oglas

Бивши ватерполиста Данило Икодиновић и певачица Наташа Беквалац венчали су се пре 18 година. Најпре су у Цркви Светог Николага изговорили судбоносно "да", а потом су у стану обавили грађанско венчање.

Добили су ћерку Хану 17. марта 2007. године, али су одлучили да се разиђу четири године након њеног рођења. Остали су у коректним односима због наследнице. Њихова свадба, али и развод биле су главна тема домаћих медија.

Фото: АТА имагес

Када се венчала са познатим ватерполистом, Беквалчева је изабрала водитељку Наташу Илић за куму. Њих две су се познавале годинама пре тога, а повезивао их је исти родни град - Нови Сад.

Иако се Наташа удавала још два пута, а трећи брак са Луком Лазукићем завршио се разводом, а певачица признаје да нема намеру да се удаје више:

- Ја се више никад нећу удати, то је дефинитивно. То није ствар одлуке, већ промена става о томе. За љубав сам увек, али брак је толико превазиђена институција, толико те ограничава у сваком смислу. Ја не могу да потпишем, нити да обећам нешто када не знам шта ћу осећати сутра. Брак је потпуно бесмислен! Ово чудно звучи када изговара особа која иза себе има три брака, али управо због тога и могу то да кажем - изјавила је својевремено за домаће медије.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas