Oglas
· · Komentari: 0

Nataši Bekvalac OVA VODITELJKA bila je kuma na venčanju sa Danilom Ikodinovićem: Obe su Novosađanke (FOTO)

Prvo Natašino venčanje bilo je glavna tema svih domaćih medija

1679209993_natasa_bekvalac_29112022_0026.JPEG
Foto: ATA images
Oglas

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović i pevačica Nataša Bekvalac venčali su se pre 18 godina. Najpre su u Crkvi Svetog Nikolaga izgovorili sudbonosno "da", a potom su u stanu obavili građansko venčanje.

Dobili su ćerku Hanu 17. marta 2007. godine, ali su odlučili da se raziđu četiri godine nakon njenog rođenja. Ostali su u korektnim odnosima zbog naslednice. NJihova svadba, ali i razvod bile su glavna tema domaćih medija.

Foto: ATA images

Kada se venčala sa poznatim vaterpolistom, Bekvalčeva je izabrala voditeljku Natašu Ilić za kumu. NJih dve su se poznavale godinama pre toga, a povezivao ih je isti rodni grad - Novi Sad.

Iako se Nataša udavala još dva puta, a treći brak sa Lukom Lazukićem završio se razvodom, a pevačica priznaje da nema nameru da se udaje više:

- Ja se više nikad neću udati, to je definitivno. To nije stvar odluke, već promena stava o tome. Za ljubav sam uvek, ali brak je toliko prevaziđena institucija, toliko te ograničava u svakom smislu. Ja ne mogu da potpišem, niti da obećam nešto kada ne znam šta ću osećati sutra. Brak je potpuno besmislen! Ovo čudno zvuči kada izgovara osoba koja iza sebe ima tri braka, ali upravo zbog toga i mogu to da kažem - izjavila je svojevremeno za domaće medije.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas