Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕ ПРИВЛАЧЕ МЕ ЖЕСТОКИ МОМЦИ" Теyа Дора открила детаље приватног живота

Теyа Дора је песмом "Рамонда" однела победу на овогодишњем такмичењу "Песма за Евровизију", а иако је постала планетарно позната након што је снимила песму "Џанум", о њеном приватном животу се мало зна.

1709466967_134373_teya-dora29022024-0241_f.jfif
Фото: АТА имагес
Oglas

Међутим, Теyа је недавно открила да ретко излази, те да то сматра разлогом због ког нема емотивног партнера.

- Љубавни статус, не постоји. У последње време нигде не излазим, па не могу ни да упознам нове људе. Ту је породица, неколико најбољих пријатеља. Ако бих се заљубила, запоставила бих битне ствари, а то сада не зелим и не могу, јер имам превише обавеза око каријере - рекла је недавно Теја, која је открила да ли је привлаче жестоки или мирни момци.

- Мене дефинитивно привлаче фини људи. Сматрам да такви људи више знају шта желе од живота. Волим да деле слична интересовања као ја. Битно ми је да волимо сличну врсту уметности, ал наравно није пресудно ни то. Жестоки момци свакако нису моја сфера интересовања - поручила је тада Теyа за Нову.

Створила хитове за бројне певаче

Теодора се годинама уназад бави музиком, али је до сада углавном била фокусирана на компоновање, и створила је многе хитове за наше познате извођаче, међу којима су и Наташа Беквалац, Николија, Анастасија Ражнатовић, Јована Николић и други.

(Блиц)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas