· · Коментари: 0

"Немам потребу за храном": Александра Пријовић открила како одржава витку линију, па додала - "Константно наступам, уморна сам"

Певачица ради пуном паром

1667032556_prijovic-1.jpg
Фото: Атаимагес

Александра Пријович једна је од најтраженијих певачица, редовно наступа и пуни клубове до последњег места. Али, открива да је због таквог темпа живота уморна:

- Константно наступам, уморна сам мало од тог темпа, али трудим се да се одмарам колико могу и да све постигнем. Већ сам почела да радим на новом албуму, за сада су готове три песме. Не желим да журим са одабиром нумера, мислим да ћу тек за неколико месеци пронаћи све песме које ми одговарају и „леже“ - прича певачица за "Ало".

Између осталог, открила је да је њен супруг Филип написао песму која ју је одушевила:

- Филип ми је поново написао песму, одушевљена сам, чак смо сви заплакали када смо је чули. Када бих је упоредила са нумером „Звук тишине“, коју је такође он радио, морам признати да је ова боља. Мислим да је успео да надмаши сам себе и да ће се ова песма још више свидети публици - поносно је истакла Александра.

Прочитајте још: Кума Марине Туцаковић открила непознате детаље: "Знала сам да се ближи крај"

Осврнула се и на одржавање беспрекорне линије, откривајући да једе врло мало, као и да нема потребу за храном:

- Нисам ни на каквим дијетама да бих била витка. Била сам на режиму исхране једно време, а након тога просто немам потребу за храном као раније. Врло мало једем, смањио ми се апетит и због тога сам мршава. А мало једем јер не стижем - била је потпуно искрена  Пријовићка.

Млада певачица открила је да живи као сав нормалан свет:

- Мама је тренутно код нас у Београду. Никада ми није тражила да јој отпевам неку песму када дође на мој наступ, све јој се свиђају и нема посебних жеља. Ја заиста живим као сав нормалан свет и трудићу се да и убудуће тако остане - рекла је она, па додала да њена породица, нарочито син Александар, са нестрпљењем ишчекује новогодишње празнике:

  - Александар још није написао писмо Деда Мразу, али верујем да ће као свако дете тражити да му донесе што више играчака и слаткиша - закључила је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.