Oglas
· · Komentari: 0

"Nemam potrebu za hranom": Aleksandra Prijović otkrila kako održava vitku liniju, pa dodala - "Konstantno nastupam, umorna sam"

Pevačica radi punom parom

1667032556_prijovic-1.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Aleksandra Prijovič jedna je od najtraženijih pevačica, redovno nastupa i puni klubove do poslednjeg mesta. Ali, otkriva da je zbog takvog tempa života umorna:

- Konstantno nastupam, umorna sam malo od tog tempa, ali trudim se da se odmaram koliko mogu i da sve postignem. Već sam počela da radim na novom albumu, za sada su gotove tri pesme. Ne želim da žurim sa odabirom numera, mislim da ću tek za nekoliko meseci pronaći sve pesme koje mi odgovaraju i „leže“ - priča pevačica za "Alo".

Između ostalog, otkrila je da je njen suprug Filip napisao pesmu koja ju je oduševila:

- Filip mi je ponovo napisao pesmu, oduševljena sam, čak smo svi zaplakali kada smo je čuli. Kada bih je uporedila sa numerom „Zvuk tišine“, koju je takođe on radio, moram priznati da je ova bolja. Mislim da je uspeo da nadmaši sam sebe i da će se ova pesma još više svideti publici - ponosno je istakla Aleksandra.

Pročitajte još: Kuma Marine Tucaković otkrila nepoznate detalje: "Znala sam da se bliži kraj"

Osvrnula se i na održavanje besprekorne linije, otkrivajući da jede vrlo malo, kao i da nema potrebu za hranom:

- Nisam ni na kakvim dijetama da bih bila vitka. Bila sam na režimu ishrane jedno vreme, a nakon toga prosto nemam potrebu za hranom kao ranije. Vrlo malo jedem, smanjio mi se apetit i zbog toga sam mršava. A malo jedem jer ne stižem - bila je potpuno iskrena  Prijovićka.

Mlada pevačica otkrila je da živi kao sav normalan svet:

- Mama je trenutno kod nas u Beogradu. Nikada mi nije tražila da joj otpevam neku pesmu kada dođe na moj nastup, sve joj se sviđaju i nema posebnih želja. Ja zaista živim kao sav normalan svet i trudiću se da i ubuduće tako ostane - rekla je ona, pa dodala da njena porodica, naročito sin Aleksandar, sa nestrpljenjem iščekuje novogodišnje praznike:

  - Aleksandar još nije napisao pismo Deda Mrazu, ali verujem da će kao svako dete tražiti da mu donese što više igračaka i slatkiša - zaključila je za pomenuti medij.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas