· · Коментари: 0
ЕСТРАДА

"Немамо времена за бивше ПРАТЕЋЕ ВОЛАКЕ": Менаџер Аце Лукаса није бирао речи поводом свађе са Иваном Селаков

Нови естрадни рат настао је између дугогодишњих колега и пријатеља Аце Лукаса и Иване Селаков.

1630498535_pjimage.jpg
фото: Принтскрин/Јутјуб/Prakticna žena/Dobro Jutro - Jovana & Srđan

Нови и четврти по реду дует Аце Лукаса и Иване Селаков за песму "Сватови" фанови су са нестрпљењем ишчекивали, али након само 24 часа од објављивања, нумера је уклоњена са Јутјуба.

Певачица се тим поводом прва огласила на свом Инстаграм профилу, и објаснила о чему се ради:

Прочитајте још: "Није платила свој део песме": Тим Аце Лукаса одговорио на провокације Иване Селаков

"Сви ви који пратите мој рад годинама знате колико рада и енергије улажем у сваку песму и колико се трудим да идем срцем и да пружим најбоље вама као публици. Нажалост, јуче сам као певач преварена морално и материјално од стране дует-сарадника на песми "Сватови". Цела идеја пројекта је била моја као и уложени труд око реализације песме и право од аутора на нову верзију. Због велике непрофесионалности друге стране, спот се у оваквом облику повлачи са Јутјуба, али ускоро ћу вам пружити нову верзију ове прелепе песме. Хвала што сте уз мене све ове године! Воли вас Ивана ", написала је Ивана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

Убрзо након тога, огласила се и друга страна.

Иако Аца Лукас још увек није хтео да коментарише целу ситуацију, његов менаџер Саша Мирковић поделио је своју страну приче за "Ало".

"Нумера је на наш захтев уклоњена јер је она Ацина песма стара 30 година. За претходне дуете смо Ивани учинили услугу и нисмо јој тражили надокнаду, али с обзиром да је то Лукасова стара нумера, овога пута је њен тим требало да плати, што они нису урадили", објаснио је Саша додао:

"Ми тренутно радимо на много озбиљнијим и важнијим пројектима и немамо време да се бавимо бившим пратећим вокалом", поручио је Мирковић за крај.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.