Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Необично: Мадони стигла тужба од обожавалаца јер је каснила на концерте

Мадона је и поред тешког здравственог стања у коме је била успела да започне своју турнеју, али због кашњена на концерте неки њени обожаваоци нису били задовољни

1705743042_profimedia-0824344594.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Мадону су наводно тужилла два фана због кашњења на концерт. У тужни се наводи да је тужена због кршења уговора, лажног рекламирања, немарног лажног представљања и непоштене и обмањујуц́е трговачке праксе након што је наводно стигла са два сата закашњења на своја три концерта крајем прошле године.

Она је на бину излазила два сата касније у 22:30, док је сваки концерт требало да почне у 20:30, пише Мирор. Њени незадовољни обожаваоци сада кажу да „не би купили карте" да су знали да ће се концерт завршити тако касно.

Њена турнеја Целебратион је почела у октобру 2023. године, са одложеним почетком због њеног здравственог стања. Дијагностикована јој је тешка бактеријске инфекције у јуну након што је пала у несвест у свом стану у Њујорку. Хитно је пребачена на одељење интензивне неге, што је довело до вишедневног боравка у болници.

Турнеја је почела је у октобру 2023. године и до априла 2024. одржаће 79 концерата у Америци, Канади и широм Европе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas