Oglas
· · Komentari: 0

Neobično: Madoni stigla tužba od obožavalaca jer je kasnila na koncerte

Madona je i pored teškog zdravstvenog stanja u kome je bila uspela da započne svoju turneju, ali zbog kašnjena na koncerte neki njeni obožavaoci nisu bili zadovoljni

1705743042_profimedia-0824344594.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Madonu su navodno tužilla dva fana zbog kašnjenja na koncert. U tužni se navodi da je tužena zbog kršenja ugovora, lažnog reklamiranja, nemarnog lažnog predstavljanja i nepoštene i obmanjujuće trgovačke prakse nakon što je navodno stigla sa dva sata zakašnjenja na svoja tri koncerta krajem prošle godine.

Ona je na binu izlazila dva sata kasnije u 22:30, dok je svaki koncert trebalo da počne u 20:30, piše Miror. NJeni nezadovoljni obožavaoci sada kažu da „ne bi kupili karte" da su znali da će se koncert završiti tako kasno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

NJena turneja Celebration je počela u oktobru 2023. godine, sa odloženim početkom zbog njenog zdravstvenog stanja. Dijagnostikovana joj je teška bakterijske infekcije u junu nakon što je pala u nesvest u svom stanu u NJujorku. Hitno je prebačena na odeljenje intenzivne nege, što je dovelo do višednevnog boravka u bolnici.

Turneja je počela je u oktobru 2023. godine i do aprila 2024. održaće 79 koncerata u Americi, Kanadi i širom Evrope.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas