Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Никада се нисмо боље дружили него тог дана када смо се растали": Животна прича Бориса Комненића мами сузе

О приватном животу глумца Борса Комненића не знамо много. Никада се није експонирао у медијима ван својих улога које је играо маестрално.

1615107942_Untitled.jpg
Фото: Принтсцреен/ Yоу Тубе/ Херцег телевизија
Oglas

Остао је један интервју у коме је отворено говорио о породици, разводу и рату који их је раздвојио.

Прочитајте још: "Нисмо се испричали! Нисмо све научили од тебе": Глумица Драгана Мићаловић опростила се од Бориса Комненића

- Посао није утицао на развод, мој брак се славно завршио, пошто се развод показао као одлично решење. Био је то један од најлепших тренутака у нашем заједничком животу, никада се нисмо боље дружили него тог дана када смо се растали. Отишли смо заједно на ручак, дивно причали и божанствено се провели, а тако смо и наставили. И посао је био један од фактора за развод, али није био пресудан. Рене и ја се нисмо довољно познавали пре венчања, онда смо почели да се упознајемо и није нам се свидело оно што смо спознали - испричао је једном приликом Борис Комненић за "Сторy".

Има ћерку Нику, која му је подарила и унуче. Ипак, каже, да није успео да учествује у њеном одрастању јер је она током рата живела са мајком у Хрватској.

Прочитајте још: Преминуо глумац Борис Коменић: Његове улоге се памте

- Нисмо се видели од избијања рата, јер из непознатих разлога никако нисам успевао да добијем визу како бих отишао да их посетим. Од када су визе укинуте, редовно се виђамо, али сада је она зрела и формирана особа, мајка моје унуке Луције. Нике сада утиче на мене, покушава да ме васпитава и учини зрелијим и бољим - испричао је он и објаснио колико му је раздвојеност тешко пала.

Први пут су се срели после пет година.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas