Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Никада више не бих желела да имам двадесет година": Моника Белучи има поруку за све жене које мисле да су остариле

Моника Белучи важи за једну од најлепших глумица

1682780205_3886a0af08da9d4427cc657c3971fd93f7540802.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Лепота није повезана са година, лепота је оно што зрачи и исијава из жене. Најлепши смо заправо када смо своји и аутентични, а такви смо и када старимо. Наше тело се мења, наша кожа се мења, суочавамо се са променама, али и те промение су благослови. Свака бора може да буде једна успомена, а седа влас да нас подсети на мудрост. Све зависи од начина на који посматрате.

Многи сматрају да је Моника Белучи једна од најлепших жена на свету, да има посебну природну лепоту, а њен избор да остари са осмехом на лицу и достојанствено, инспирише многе жене широм света. Она својим примером показује да старост може да буде лепа и сјајна, а у једном интервјуу истакла је:

"Морамо да се помиримо са овим. Ово морамо сматрати срећом: ако остаримо, то значи да живимо дуг живот. Душа расте када тело вене".

У охрабрујућим порукама о старењу и процесу разних промена са којима се жена суочава, Моника мотивише многе даме да прихвате себе и да верују да су сјајне баш онакве какве јесу. У наставку прочитајте још неколико њених цитата о лепоти:

  1. "Никада више не бих желела да имам двадесет година. Сада сам много срећнији него тада, јер у тим годинама тек упознајемо себе, покушавамо да схватимо ко желимо да будемо, патимо од сумње у себе. Сада тачно знам шта ми треба и без чега могу да живим."
  2. "За мене, постајати старијом значи – постајати бољом!"
  3. "Лепота жене постаје проблем само у два случаја: када је нема, и када не постоје нисшта осим лепоте."

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas