· · Komentari: 0

"Nikada više ne bih želela da imam dvadeset godina": Monika Beluči ima poruku za sve žene koje misle da su ostarile

Monika Beluči važi za jednu od najlepših glumica

1682780205_3886a0af08da9d4427cc657c3971fd93f7540802.jpg
Foto: Profimedia

Lepota nije povezana sa godina, lepota je ono što zrači i isijava iz žene. Najlepši smo zapravo kada smo svoji i autentični, a takvi smo i kada starimo. Naše telo se menja, naša koža se menja, suočavamo se sa promenama, ali i te promenie su blagoslovi. Svaka bora može da bude jedna uspomena, a seda vlas da nas podseti na mudrost. Sve zavisi od načina na koji posmatrate.

Mnogi smatraju da je Monika Beluči jedna od najlepših žena na svetu, da ima posebnu prirodnu lepotu, a njen izbor da ostari sa osmehom na licu i dostojanstveno, inspiriše mnoge žene širom sveta. Ona svojim primerom pokazuje da starost može da bude lepa i sjajna, a u jednom intervjuu istakla je:

"Moramo da se pomirimo sa ovim. Ovo moramo smatrati srećom: ako ostarimo, to znači da živimo dug život. Duša raste kada telo vene".

U ohrabrujućim porukama o starenju i procesu raznih promena sa kojima se žena suočava, Monika motiviše mnoge dame da prihvate sebe i da veruju da su sjajne baš onakve kakve jesu. U nastavku pročitajte još nekoliko njenih citata o lepoti:

  1. "Nikada više ne bih želela da imam dvadeset godina. Sada sam mnogo srećniji nego tada, jer u tim godinama tek upoznajemo sebe, pokušavamo da shvatimo ko želimo da budemo, patimo od sumnje u sebe. Sada tačno znam šta mi treba i bez čega mogu da živim."
  2. "Za mene, postajati starijom znači – postajati boljom!"
  3. "Lepota žene postaje problem samo u dva slučaja: kada je nema, i kada ne postoje nisšta osim lepote."

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.