Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Никола Роквић НЕСТРПЉИВО ишчекује треће дете: Познати пар још увек није ОДЛУЧИО како ће се наследница звати

Никола Роквић и Бојана Баровић ће ускоро постати родитељи по трећи пут

1669802281_Foto-Printscreen-Instagram-nikolarokvic.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - николароквиц
Oglas

Певач Никола Роквић и манекенка Бојана Баровић очекују треће дете. Бојана ће на свет донети девојчицу, а Никола је рекао да се још увеки нису определили које име ће детету дати.

"Што се имена тиче видећемо. Можда и сама себи да име, зависи када се роди. За ћерку Леону имали смо неколико предлога, па смо изабрали, док се Симеон родио на 'Светог Симеона Мироточивог'"открио је Никола за „Еxклузив“. 

Он је такође рекао да сада осећа већу одговорност него док је био млад и да је схватио колико је код песама битан текст, с обзиром да ће његова деца то слушати једног дана.

Прочитајте још: Констракта се прошетала модном пистом и одушевила: Први пут на високим потпетицама у јавности (ФОТО)

"Већа је обавеза и одговорност. Схватио сам колико је битан текст јер ће то деца да слушају и гледају једног дана. Више нисам толико млад да би се опростило мојој младости као на почетку каријере", рекао је певач.

Бојана се недавно огласила поводом своје треће трудноће. Каже да је сада много опуштенија и да се тече како треба.

"Када чекаш прво дете, не знаш шта чекаш и имаш око тога сумње, када чекаш друго, онда не знаш како ће га прво дете прихватити, а и са трећим су ту питања и недоумице. Али смо много опуштенији. Трудноћа тече добро, деца обожавају мој стомак. Научила сам за све ове године да је све ствар добре организације. На пример, пре него што сам постала мама сам била лош организатор свог живота. То се учи временом", објаснила је у интервјуу за магазин "Сторy" Бојана која се није угојила током трудноће.

"Очекивала сам се да ћу се угојити, али нисам. Иначе се здраво храним, али се частим с времена на време и неком нездравом храном. Једем чешће, али нисам склона великим оброцима", рекла је за поменути магазин.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas