Oglas
· · Komentari: 0

Nikola Rokvić NESTRPLJIVO iščekuje treće dete: Poznati par još uvek nije ODLUČIO kako će se naslednica zvati

Nikola Rokvić i Bojana Barović će uskoro postati roditelji po treći put

1669802281_Foto-Printscreen-Instagram-nikolarokvic.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - nikolarokvic
Oglas

Pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović očekuju treće dete. Bojana će na svet doneti devojčicu, a Nikola je rekao da se još uveki nisu opredelili koje ime će detetu dati.

"Što se imena tiče videćemo. Možda i sama sebi da ime, zavisi kada se rodi. Za ćerku Leonu imali smo nekoliko predloga, pa smo izabrali, dok se Simeon rodio na 'Svetog Simeona Mirotočivog'"otkrio je Nikola za „Exkluziv“. 

On je takođe rekao da sada oseća veću odgovornost nego dok je bio mlad i da je shvatio koliko je kod pesama bitan tekst, s obzirom da će njegova deca to slušati jednog dana.

Pročitajte još: Konstrakta se prošetala modnom pistom i oduševila: Prvi put na visokim potpeticama u javnosti (FOTO)

"Veća je obaveza i odgovornost. Shvatio sam koliko je bitan tekst jer će to deca da slušaju i gledaju jednog dana. Više nisam toliko mlad da bi se oprostilo mojoj mladosti kao na početku karijere", rekao je pevač.

Bojana se nedavno oglasila povodom svoje treće trudnoće. Kaže da je sada mnogo opuštenija i da se teče kako treba.

"Kada čekaš prvo dete, ne znaš šta čekaš i imaš oko toga sumnje, kada čekaš drugo, onda ne znaš kako će ga prvo dete prihvatiti, a i sa trećim su tu pitanja i nedoumice. Ali smo mnogo opušteniji. Trudnoća teče dobro, deca obožavaju moj stomak. Naučila sam za sve ove godine da je sve stvar dobre organizacije. Na primer, pre nego što sam postala mama sam bila loš organizator svog života. To se uči vremenom", objasnila je u intervjuu za magazin "Story" Bojana koja se nije ugojila tokom trudnoće.

"Očekivala sam se da ću se ugojiti, ali nisam. Inače se zdravo hranim, ali se častim s vremena na vreme i nekom nezdravom hranom. Jedem češće, ali nisam sklona velikim obrocima", rekla je za pomenuti magazin.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas