Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Нисам желела да изађем и да се расплачем": Милица Павловић сабрала УТИСКЕ после концерта и открила шта се дешавало ИЗА сцене

Милица Павловић је синоћ одржала концерт у Београдској арени и одушевила фанове

1703411568_milica-pavlovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Милица Павловић одржала велики солистички концерт у Београдској арени, а после три сата програма за медије је отворила душу и проговорила о каријери, заради, породици и колегама.

- Магично се осећам сада.

Да ли је све протекло како треба?

- Искрена ћу бити, било је пар техничких проблема, али то је нормално, скоро три сата програма. Нормално је да се поткраду греше, а и шта је живот без грешака. Последњих пар година научила сам да се не нервирам, универзум, судбина, такав дан нешто се деси. Можемо ми да планирамо, али када се деси грешка, пустиш. Ми смо дуго радили на свему овоме, велика екипа стоји иза свега овога.

Да ли си имала трему пред сам концерт?

- Не, само ми је почетак "Богиње" скратио живот на пола. Када сам чула хук, када сам чула публику, заборавили су да ми искључе публику, чула сам сваки сектор. Тада сам имала трему.

Милица је усред интервјуа одлучила да новинаре почасти ракијом коју је њен дека пекао.

- Желим да вас послужим ракијом, ово је мој деда пекао када сам се ја родила и чувао је ту ракију да се пије када се деси нешто битно, а ово је за мене јако битно. Живели!

Целу Арену је расплакао интро о баки и деки, како си успела после њега да отпеваш нумеру "Срце породично", коју је у оригиналу извео Жељко Самарџић, а позната је свима из серије "Породично благо"?

- Када сам отишла у студио да снимим тај текст, ја сам рекла свом сараднику: "Улазим у студијо, снимам и како испадне, остављамо га у том оквиру и не дирамо ништа". Плашила сам се да нећу моћи да отпевам уопште. Он је пустио снимање и изашао је напоље да плаче. Једва сам издржала. Сада, знајући у којој секцији иде тај део, понела сам слушалице и слушала неку страну музику док је то ишло. Нисам желела да изађем и да се расплачем јер ме чекало доста програма.

Шта ћеш прво да урадиш данас кад устанеш после свега?

- Идем на породични ручак са оцем и маћехом. Они су били са њене две ћерке, мојом тетком и првим комшијама из Буниброда.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas