Oglas
· · Komentari: 0

"Nisam želela da izađem i da se rasplačem": Milica Pavlović sabrala UTISKE posle koncerta i otkrila šta se dešavalo IZA scene

Milica Pavlović je sinoć održala koncert u Beogradskoj areni i oduševila fanove

1703411568_milica-pavlovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Milica Pavlović održala veliki solistički koncert u Beogradskoj areni, a posle tri sata programa za medije je otvorila dušu i progovorila o karijeri, zaradi, porodici i kolegama.

- Magično se osećam sada.

Da li je sve proteklo kako treba?

- Iskrena ću biti, bilo je par tehničkih problema, ali to je normalno, skoro tri sata programa. Normalno je da se potkradu greše, a i šta je život bez grešaka. Poslednjih par godina naučila sam da se ne nerviram, univerzum, sudbina, takav dan nešto se desi. Možemo mi da planiramo, ali kada se desi greška, pustiš. Mi smo dugo radili na svemu ovome, velika ekipa stoji iza svega ovoga.

Da li si imala tremu pred sam koncert?

- Ne, samo mi je početak "Boginje" skratio život na pola. Kada sam čula huk, kada sam čula publiku, zaboravili su da mi isključe publiku, čula sam svaki sektor. Tada sam imala tremu.

Milica je usred intervjua odlučila da novinare počasti rakijom koju je njen deka pekao.

- Želim da vas poslužim rakijom, ovo je moj deda pekao kada sam se ja rodila i čuvao je tu rakiju da se pije kada se desi nešto bitno, a ovo je za mene jako bitno. Živeli!

Celu Arenu je rasplakao intro o baki i deki, kako si uspela posle njega da otpevaš numeru "Srce porodično", koju je u originalu izveo Željko Samardžić, a poznata je svima iz serije "Porodično blago"?

- Kada sam otišla u studio da snimim taj tekst, ja sam rekla svom saradniku: "Ulazim u studijo, snimam i kako ispadne, ostavljamo ga u tom okviru i ne diramo ništa". Plašila sam se da neću moći da otpevam uopšte. On je pustio snimanje i izašao je napolje da plače. Jedva sam izdržala. Sada, znajući u kojoj sekciji ide taj deo, ponela sam slušalice i slušala neku stranu muziku dok je to išlo. Nisam želela da izađem i da se rasplačem jer me čekalo dosta programa.

Šta ćeš prvo da uradiš danas kad ustaneš posle svega?

- Idem na porodični ručak sa ocem i maćehom. Oni su bili sa njene dve ćerke, mojom tetkom i prvim komšijama iz Bunibroda.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas