Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

Шенон Доерти у последњем стадијуму рака! Чувена Бренда ОЧАЈНА: " Нисам сигурна јесам ли спремна отићи"

Популарна глумица губи битку са опаком болести

1630652527_shanon.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/АБЦ Неwс
Oglas

Глумица Шенон Доерти, која се прославила улогом Бренде Вочш у серији Беверли Хилс, већ шест година се бори са раком, али се њена болест налази у последњој фази и све јој је лошије.

Прочитајте још: Милош Биковић повређен на снимању (ФОТО)

Како страни медији наводе, популарна глумица полако је почела да се опрашта од свих, а извор наводи да се потпуно предала и да лека нема.

Већ неколико дана објављује постове, који су веома узнемирили њене фанове, јер кроз њих најављује свој крај.

- Јесте ли икада осетили да имате толико тога за рећи, а знате да нећете моћи? - написала је.

Болест је у последњој фази

Иако је увек била оптимистична и бодрила све око себе, сада се може приметити да је изгубила вољу, јер јој је саопштено да је њена болест у последњој фази и да лека нема.

- Човек се умори од борбе с ветрењачама. Тако се и она уморила у борби с раком. Иако не одустаје, свесна је да је њен одлазак близу јер су налази поприлично лоши и нимало обећавајући - рекао је извор.

Шенон је успела 2015. да добије борбу са раком, али се након пет година поново вратио. Гостујући у једној емисији, када је и саопштила да се опет бори са опаком болести, истакла је, да јој је најтеже због мајке и супруга који све то морају да гледају.

Опет имам рак, стадијум 4. Он је метастазирао у моје тело и знам шта то значи. Питала сам се много пута: "Зашто ја?", а онда себи кажем: "А зашто не ја?" . Тешко ми је - рекла је глумица.

Прочитајте још: ПРИЧАЛО СЕ ДА СУ ФИЛИП И СЕВЕ ИМАЛИ АФЕРУ: Северина тик после РАЗВОДА у друштву ФАТАЛНОГ продуцента, фотком запалили мреже! (ФОТО)

- Трудим се да живим сваки дан као невероватан, драгоцен поклон који сам добила. Нисам сигурна јесам ли спремна отићи - рекла је глумица у емисији Гоод Морнинг Америца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas