Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њен порођај се умало завршио трагично: Позната глумица први пут говорила о трудноћи и последицама са којима се суочила

Гвинет Палтроу суочила се са озбиљним проблемима.

1635340655_profimedia-0640080588.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Холивудска глумица Гвинет Палтроу открила је у интервјуу да се њен царски рез са ћерком Епл (17), коју је добила са некадашњим супругом, музичарем Крисом Мартином, умало трагично завршио.

Гвинет је искрено говорила о ономе што јој се догоило и последицама које је то на њу оставило. Такође се осврнула на велики утицај друштва на то како жена "мора" да изгледа,

- Имала сам два царска реза. Са ћерком је то била хитна операција, било је лудо, скоро смо умрле. Није било добро - искрена је глумциа.

Прочитајте још: Дакота Џонсон, звезда "50 нијанси" у јесењем стилу који ћемо виђати у наредном периоду: 70-е су на сваком кораку (ФОТО)

- Имала сам велики ожиљак на телу и реаговала сам као: "Вау, то није било ту пре". И није да је то лоше и да одмах осуђујеш себе, али само је шок - објаснила је глумица.

Гвинет је наставила да критикује друштво и друштвене мреже због њиховог утицаја на жене и нереалних очекивања о томе како би „требало да изгледају“.

- Хвала богу да није било Инстаграма кад сам се ја породила, зато што сада ако видиш неког на Инстаграму каже: "Ох, ја сам пре две недеље родила бебу и имам савршене трбушњаке". И ја сам кажем: "Вау, ја нисам тако изгледала.

Са мишљењем Гвинет Палтроу сложиле би се многе жене. Важно је промовисати реалност.

 



 

 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas