· · Коментари: 0

Гвинет Палтроу победила на суду: Пензионер ју је оптужио да га је пре седам година ударила на скијању

Порота је донела пресуду у грађанском процесу између Гвинет Палтроу и Терија Сандерсона због судара који се догодио приликом скијања пре седам година

1680255209_profimedia-0766122629.jpg
Фото: Профимедиа

Одлучено је да глумица није крива за незгоду у Јути.

После мање од три сата разматрања у четвртак, порота у Парк Ситију, Јута, утврдила је да Палтроу (50) није била крива и да је пензионисани Сандерсон (76) заправо глумици нанео штету, пише Пипл.

Током двонедељног поступка, порота је имала задатак да утврди шта су Палтроу и Сандерсон урадили пре и после инцидента 26. фебруара 2016.

- Осец́ала сам да је пристајање на лажну тврдњу угрозило мој интегритет. Задовољна сам исходом и ценим сав напоран рад судије Холмберга и пороте. Захваљујем им се на њиховој пажљивости у вођење овог случаја - изјавила је Палтроу након победе, преноси поменути лист.

Сандерсон је први пут тужио Палтроу још 2019. године. Он је првобитно поднео тужбу тражец́и одштету вец́у од 3,1 милион долара, али судија Кент. Р. Холмберг је смањио тај износ на 300.000 долара пре почетка суђења 21. марта. Палтроу је у међувремену поднела противтужбу тражећи 1 долар одштете.

Адвокатски тим Палтроу истиче да је глумици било једноставно да само напише чек и заврши случај, али истичу да то није поента.

- За мог клијента би било лако да напише чек и да заврши са њим. Али шта то говори њеној деци? Не. То је погрешно. Заправо је погрешно што ју је повредио, и зато смо ми овде - објаснио је њен адвокат.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.