Oglas
· · Komentari: 0

NJen porođaj se umalo završio tragično: Poznata glumica prvi put govorila o trudnoći i posledicama sa kojima se suočila

Gvinet Paltrou suočila se sa ozbiljnim problemima.

1635340655_profimedia-0640080588.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Holivudska glumica Gvinet Paltrou otkrila je u intervjuu da se njen carski rez sa ćerkom Epl (17), koju je dobila sa nekadašnjim suprugom, muzičarem Krisom Martinom, umalo tragično završio.

Gvinet je iskreno govorila o onome što joj se dogoilo i posledicama koje je to na nju ostavilo. Takođe se osvrnula na veliki uticaj društva na to kako žena "mora" da izgleda,

- Imala sam dva carska reza. Sa ćerkom je to bila hitna operacija, bilo je ludo, skoro smo umrle. Nije bilo dobro - iskrena je glumcia.

Pročitajte još: Dakota Džonson, zvezda "50 nijansi" u jesenjem stilu koji ćemo viđati u narednom periodu: 70-e su na svakom koraku (FOTO)

- Imala sam veliki ožiljak na telu i reagovala sam kao: "Vau, to nije bilo tu pre". I nije da je to loše i da odmah osuđuješ sebe, ali samo je šok - objasnila je glumica.

Gvinet je nastavila da kritikuje društvo i društvene mreže zbog njihovog uticaja na žene i nerealnih očekivanja o tome kako bi „trebalo da izgledaju“.

- Hvala bogu da nije bilo Instagrama kad sam se ja porodila, zato što sada ako vidiš nekog na Instagramu kaže: "Oh, ja sam pre dve nedelje rodila bebu i imam savršene trbušnjake". I ja sam kažem: "Vau, ja nisam tako izgledala.

Sa mišljenjem Gvinet Paltrou složile bi se mnoge žene. Važno je promovisati realnost.

 



 

 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas