Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њој је посветио једну од својих НАЈЛЕПШИХ ПЕСАМА: Ово је жена која је са ДИНОМ ДВОРНИКОМ остала до самог краја, њихова љубав била је филмска (ФОТО)

Волели су се од тинејџерких дана

1662555542_dino-dvornik-printskin-instagram-danijeladvornik-youtube-Dancing-Bear-Records-TV.jpg
Фото: Принтскин/Инстаграм/данијеладворник/Yоутубе/Данцинг Беар Рецордс ТВ
Oglas

Дино Дворник прерано нас је напустио 7. септембра 2008. године, а за собом је оставио велики траг. Песме ове музичке легенде и даље важе за велике хитове и радо се слушају.

Многима је позната једна од његових најлепших љубавних песама "Љубав се зове именом твојим" али ретко ко зна да је ова његова песма посвећена његовој највећој љубави.

Песма коју је Дворник написао 1988. године са својим сарадником Гораном Краљем инспирисана је његовом љубављу према Данијели која је с њим остала све до његове преране смрти 2008. године.

 

Динова и Данијелина прича је она за коју се каже да је филмска. Упознали су се као тинејџери на једној журки у Сплиту. Данијела није била претерано одушевљена ни том журком, ни атмосфером али ни Дином, међутим ипак је одлучила да му пружи шансу, а остатак је историја.

"Након што смо разговарали целе ноћи, ја сам пред јутро кренула кући. Он је заспао. Нисам му оставила ни број телефона, ни адресу. Следећих неколико дана обоје смо ипак прижељкивали да се негде сретнемо. И напокон смо се, недељу дана касније, сусрели у једном кафићу. Нисам хтела да му се јавим, али он ми је пришао на шанку, ухватио ме за руку и тако је то кренуло. То је био наш почетак", испричала је она једном приликом.

 

На почетку везе живели су у Лондону где је она радила као дадиља, док је он конобарисао. Љубав су крунисали браком 1989. године, а убрзо након тога, 23. децембра 1990., добили су и ћеркицу Еллу.

 

Неки би рекли да је овај брачни пар победио и преживео све препреке са којима су се сусретали. Тако су заједно проживели турбулентно раздобље Диновог успона у каријери, рат који га је јако погађао али и велику кризу на коју су налетели средином деведесетих када је он имао озбиљних проблема са дрогом.

Прочитајте још: Легенда народне МУЗИКЕ данас би напунио 71. годину: Син Шабана Шаулића се огласио уз ЕМОТИВНУ поруку (ФОТО)

Међутим, колико год да је ситуација била озбиљна Данијела никада није озбиљно помишљала да га остави. Све је остало на пустим "претњама" које се наравно никада нису обистиниле. Једноставно њихова љубав била је превише јака, што доказује и ситуација када му је она запретила да ће га оставити и наћи другога на шта је он одговорио: „Добро, нема проблема, али поведи и мене са собом. Ја ти нећу сметати. Ја само желим бити с тобом.“

Нема сумње да је ово била љубав о којој се заиста пишу песме а остаће жал због тако трагичне завршнице.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas