Oglas
· · Komentari: 0

Njoj je posvetio jednu od svojih NAJLEPŠIH PESAMA: Ovo je žena koja je sa DINOM DVORNIKOM ostala do samog kraja, njihova ljubav bila je filmska (FOTO)

Voleli su se od tinejdžerkih dana

1662555542_dino-dvornik-printskin-instagram-danijeladvornik-youtube-Dancing-Bear-Records-TV.jpg
Foto: Printskin/Instagram/danijeladvornik/Youtube/Dancing Bear Records TV
Oglas

Dino Dvornik prerano nas je napustio 7. septembra 2008. godine, a za sobom je ostavio veliki trag. Pesme ove muzičke legende i dalje važe za velike hitove i rado se slušaju.

Mnogima je poznata jedna od njegovih najlepših ljubavnih pesama "Ljubav se zove imenom tvojim" ali retko ko zna da je ova njegova pesma posvećena njegovoj najvećoj ljubavi.

Pesma koju je Dvornik napisao 1988. godine sa svojim saradnikom Goranom Kraljem inspirisana je njegovom ljubavlju prema Danijeli koja je s njim ostala sve do njegove prerane smrti 2008. godine.

 

Dinova i Danijelina priča je ona za koju se kaže da je filmska. Upoznali su se kao tinejdžeri na jednoj žurki u Splitu. Danijela nije bila preterano oduševljena ni tom žurkom, ni atmosferom ali ni Dinom, međutim ipak je odlučila da mu pruži šansu, a ostatak je istorija.

"Nakon što smo razgovarali cele noći, ja sam pred jutro krenula kući. On je zaspao. Nisam mu ostavila ni broj telefona, ni adresu. Sledećih nekoliko dana oboje smo ipak priželjkivali da se negde sretnemo. I napokon smo se, nedelju dana kasnije, susreli u jednom kafiću. Nisam htela da mu se javim, ali on mi je prišao na šanku, uhvatio me za ruku i tako je to krenulo. To je bio naš početak", ispričala je ona jednom prilikom.

 

Na početku veze živeli su u Londonu gde je ona radila kao dadilja, dok je on konobarisao. Ljubav su krunisali brakom 1989. godine, a ubrzo nakon toga, 23. decembra 1990., dobili su i ćerkicu Ellu.

 

Neki bi rekli da je ovaj bračni par pobedio i preživeo sve prepreke sa kojima su se susretali. Tako su zajedno proživeli turbulentno razdoblje Dinovog uspona u karijeri, rat koji ga je jako pogađao ali i veliku krizu na koju su naleteli sredinom devedesetih kada je on imao ozbiljnih problema sa drogom.

Pročitajte još: Legenda narodne MUZIKE danas bi napunio 71. godinu: Sin Šabana Šaulića se oglasio uz EMOTIVNU poruku (FOTO)

Međutim, koliko god da je situacija bila ozbiljna Danijela nikada nije ozbiljno pomišljala da ga ostavi. Sve je ostalo na pustim "pretnjama" koje se naravno nikada nisu obistinile. Jednostavno njihova ljubav bila je previše jaka, što dokazuje i situacija kada mu je ona zapretila da će ga ostaviti i naći drugoga na šta je on odgovorio: „Dobro, nema problema, ali povedi i mene sa sobom. Ja ti neću smetati. Ja samo želim biti s tobom.“

Nema sumnje da je ovo bila ljubav o kojoj se zaista pišu pesme a ostaće žal zbog tako tragične završnice.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas