Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Одбио је ХОЛИВУД и уз њу био док се борила са опаком болести: Ево како данас изгледа жена РАДОША БАЈИЋА (ФОТО)

Остао уз њу у најтежим тренуцима

1661236882_rados-bajic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Ових дана се навршава 45 година невероватног рада и стваралаштва прослављеног глумца, сценаристе и редитеља Радоша Бајића, а иза њега је, за сада, остала блистава каријера са више од 100 главних и великих улога на филму и телевизији.

Прочитајте још: Иза њеног насмејаног лица крије се велика ТУГА: Памтимо је као лепу МАРИБЕЛ из серије РУБИ, а ево како данас изгледа (ФОТО)

Ипак, мало ко зна да је Радош на почетку каријере добио понуду да у Холивуд, међутим од тога је одустао јер нису пристали да са њим пође његова супруга Милена.

- Свакако да постоји. И то не само једна, већ многе… Ипак, поменућу само једну. Као млад глумац, 1976. године добио сам позив и уговор за Холивуд од великог америчког продуцента Оливера Унгера, где ме је чекала улога у филму Волтера Хила "Ратници подземља". Нисам отишао јер нису пристали на услов да са мном пође и моја Милена. Да сам отпутовао, то би аутоматски значило крај и наше љубави и заједничког живота. Никада се нисам покајао јер сам између живота и славе изабрао, живот - рекао је глумац.

Њихову срећу најјаче је уздрмало сазнање да супруга Радоша Бајића има рак на дојци, у тим најтежим тренуцима, у којима је водила битку из које је изашла као победник, Радош је свим срцем био уз Милену.

Прочитајте још: Пике у вези са студенткињом: Како ће реаговати Шакира након прекршеног договора

- Ја сам супруг жене која је била оболела од рака дојке, а искрено желим да охрабрим све мајке, сестре, супруге, ћерке, баке, и да им кажем да на крају тунела има светла. И Радојка је у серији наставила да живи, као што је и моја супруга Милена. Двесто осамдесет осам дана сам са њом провео на београдском Институту за онкологију, помажући јој у грозничавој и тешкој борби. Иако сам увек чувао свој приватни живот као оазу, у договору са супругом и децом, одлучио сам да изађем пред јавност са својим искуством зарад свих оних жена којима треба помоћ - рекао је тада за медије и истакао да је његова супруга победила опаку болест.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas