· · Komentari: 0

Odbio je HOLIVUD i uz nju bio dok se borila sa opakom bolesti: Evo kako danas izgleda žena RADOŠA BAJIĆA (FOTO)

Ostao uz nju u najtežim trenucima

1661236882_rados-bajic.jpg
Foto: Youtube printscreen

Ovih dana se navršava 45 godina neverovatnog rada i stvaralaštva proslavljenog glumca, scenariste i reditelja Radoša Bajića, a iza njega je, za sada, ostala blistava karijera sa više od 100 glavnih i velikih uloga na filmu i televiziji.

Pročitajte još: Iza njenog nasmejanog lica krije se velika TUGA: Pamtimo je kao lepu MARIBEL iz serije RUBI, a evo kako danas izgleda (FOTO)

Ipak, malo ko zna da je Radoš na početku karijere dobio ponudu da u Holivud, međutim od toga je odustao jer nisu pristali da sa njim pođe njegova supruga Milena.

- Svakako da postoji. I to ne samo jedna, već mnoge… Ipak, pomenuću samo jednu. Kao mlad glumac, 1976. godine dobio sam poziv i ugovor za Holivud od velikog američkog producenta Olivera Ungera, gde me je čekala uloga u filmu Voltera Hila "Ratnici podzemlja". Nisam otišao jer nisu pristali na uslov da sa mnom pođe i moja Milena. Da sam otputovao, to bi automatski značilo kraj i naše ljubavi i zajedničkog života. Nikada se nisam pokajao jer sam između života i slave izabrao, život - rekao je glumac.

Njihovu sreću najjače je uzdrmalo saznanje da supruga Radoša Bajića ima rak na dojci, u tim najtežim trenucima, u kojima je vodila bitku iz koje je izašla kao pobednik, Radoš je svim srcem bio uz Milenu.

Pročitajte još: Pike u vezi sa studentkinjom: Kako će reagovati Šakira nakon prekršenog dogovora

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć - rekao je tada za medije i istakao da je njegova supruga pobedila opaku bolest.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.