Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОГЛАСИЛА СЕ КОНСТРАКТА: Ево шта је одговорила Сари Јо и Аци Лукасу на коментаре који су обишли Србију (ФОТО)

Многе познате личности су имале коментар на победу Констракте, а она је одлучила да одговори на објаву Саре Јо и прозивку Аце Лукаса

1646754041_pjimage--63-.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Након два дана од финалне вечери музичког такмичења Беовизија, где је победу однела Констракта, огласила се Сара Јо која је завршила на другом месту, и за длаку избегла да баш она представља Србију у Торину.

Она је написала да јој је жао што није она победница али да колегиницу Констракту подржава, диви јој се и сматра да је ово одличан избор.

"Наравно да ми је било жао што ми је "промакла" прилика да ове године представљам своју земљу, и то у својој вољеној Италији али, из ове перспективе, једини прави пораз би био да своју замисао нисам изгурала до краја, а затварам ово поглавље као једно од највреднијих искустава до сада, са наступом на који сам итекако поносна и са потврдом да је то једино место где се осећам као своја на своме. А оно што сте ми ви пружили нећу никад заборавити! Такође, најискреније честитке магичној Констракти, која није била синоним за аутентичност само на Песми за Евровизију, већ током читаве своје каријере. Настави да нас инспиришеш и подсећаш колико је лепо бити бескомпромисно свој", написала је Сара на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: ПОТПУНА ТРАНСФОРМАЦИЈА! Ево како је изгледала КОНСТРАКТА на Беовизији давне 2009. године? (ФОТО)

Њена објава одушевила је и Констракту која јој је врло брзо одговорила.

"Сарита, благо нама што те имамо", написала је уметница уз емотикон срца.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/СараЈо

Са друге стране, Аца Лукас је оштро коментарисао победу на Беовизији коју је однела певачица Констракта која се публици преставила песмом "Ин цорпоре сано" која је већ данима у трендингу у чак 15 земаља.

Певач је тада рекао да би "можда он победио да је прао ноге на сцени", будући да победница пере руке кроз готово цео наступ, а сада је на ове опаске одговорила управо Констракта.
Она се није много обазирала на негативне коментаре, али је кроз смех одговорила Лукасу:

"То ми је забавно. Мислим да би било још боље да сам му ја прала ноге у лавору. Мислим, морам да кажем да нисам сигурна да је то Лукас стварно изјавио... Шта год, забавно је", рекла је Констракта.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas