Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огласила се Верица Шерифовић након што је постала бака: "Желим да сви знају колико сам поносна"

Певачица Марија Шерифовић синоћ је објавила да је постала мајка и да је на свет дошао њен син, Марио

1702714528_lukas_29042017_125.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Дете се родило на клиници у Лос Анђелесу, а са Маријом је све време била њена мајка, Верица Шерифовић, која јој је била неизмерна подршка.

Верица се сада огласила и открила како се осећа када је постала бака.

- Најсрећнија сам жена на свету! Родило ми се унуче! У Америци сам и не бих се даље оглашавала. Само желим да сви знају колико сам поносна - рекла је Верица за "Блиц".

Марија је постала мајка уз помоћ сурогат мајке, а како је објаснила неколико пута је сама покушавала да изнесе трудноћу.

- Велика жеља да имам дете ме је водила кроз тај врло комплексан и захтеван процес. Иако сам у више наврата покушавала сама да изнесем трудноћу, због потешкоћа кроз које сам пролазила, нисам то успела. Тако да се сурогат показао као, заправо, једина опција за мене, рекла је Шерифовићева за Блиц.

О Маријиним покушајима да остане трудна нико није знао ништа. Сама са собом је пролазила кроз пакао неуспешних вантелесних оплодњи и није дозвољавала да то осети ни њена публика, нити да то буде тема у јавности. Ипак, жеља да добије бебу била је јача од неуспеха са којим се сретала и није планирала да одустане. Шерифовићева је на крају, пре отприлике три године, почела да се распитује о сурогат мајчинству.

Након дуго размишљања, преиспитивања и регулисања бројних правних и административних ствари, одлучила је да сурогат мајчинство буде њен избор.

- Неопходно је да се информишете, да окупите око себе праве људе, искрене и стручне. Без жеље да поједностављујем, јер је поступак захтеван и емотивно и административно, ипак није немогућ. На првом месту, важно је да правно регулишете све на време. Након тога дође медицински део, терапије, вађење јајних ћелија, њихов трансфер, затим добра агенција која заступа права сурогат мајки и лекар који прати трудноћу. Дугачак пут, али када постоји велика жеља, увек постоји и начин. Огромна жеља да некоме пружим сву ову љубав коју поседујем... Безрезервно... То је на првом месту.

Пре две године Марија је и званично ушла у процес добијања детета уз помоћ сурогат мајке.

- Пре две године сам пролазила кроз поступак вађења мојих јајних ћелија и затим креирање ембриона. Након свих тих генетских испитивања, сазнала да имам три здрава ембриона. Тако се родио Марио.

Према сопственом признању, о сурогат мајци - жени која је изнела трудноћу и донела на свет њеног сина, коме је дала име Марио, заувек ће осећати неизмерну захвалност и поштовање.

- То је жена која је помогла да се испуни моја највећа животна жеља. Имале смо најближи могући однос, чуле се свакодневно, заједно пролазиле кроз све изазове трудноће, заједно ишле на прегледе. Све време сам била присутна. Од одласка у болницу па до самог порођаја. И не само током порођаја. Моји чести одласци у Америку су управо били тиме мотивисани. Последњих месец дана смо све време били заједно. Желела сам да прођемо заједно сваки корак, сваки секунд тог чина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas