Oglas
· · Komentari: 0

Oglasila se Verica Šerifović nakon što je postala baka: "Želim da svi znaju koliko sam ponosna"

Pevačica Marija Šerifović sinoć je objavila da je postala majka i da je na svet došao njen sin, Mario

1702714528_lukas_29042017_125.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Dete se rodilo na klinici u Los Anđelesu, a sa Marijom je sve vreme bila njena majka, Verica Šerifović, koja joj je bila neizmerna podrška.

Verica se sada oglasila i otkrila kako se oseća kada je postala baka.

- Najsrećnija sam žena na svetu! Rodilo mi se unuče! U Americi sam i ne bih se dalje oglašavala. Samo želim da svi znaju koliko sam ponosna - rekla je Verica za "Blic".

Marija je postala majka uz pomoć surogat majke, a kako je objasnila nekoliko puta je sama pokušavala da iznese trudnoću.

- Velika želja da imam dete me je vodila kroz taj vrlo kompleksan i zahtevan proces. Iako sam u više navrata pokušavala sama da iznesem trudnoću, zbog poteškoća kroz koje sam prolazila, nisam to uspela. Tako da se surogat pokazao kao, zapravo, jedina opcija za mene, rekla je Šerifovićeva za Blic.

O Marijinim pokušajima da ostane trudna niko nije znao ništa. Sama sa sobom je prolazila kroz pakao neuspešnih vantelesnih oplodnji i nije dozvoljavala da to oseti ni njena publika, niti da to bude tema u javnosti. Ipak, želja da dobije bebu bila je jača od neuspeha sa kojim se sretala i nije planirala da odustane. Šerifovićeva je na kraju, pre otprilike tri godine, počela da se raspituje o surogat majčinstvu.

Nakon dugo razmišljanja, preispitivanja i regulisanja brojnih pravnih i administrativnih stvari, odlučila je da surogat majčinstvo bude njen izbor.

- Neophodno je da se informišete, da okupite oko sebe prave ljude, iskrene i stručne. Bez želje da pojednostavljujem, jer je postupak zahtevan i emotivno i administrativno, ipak nije nemoguć. Na prvom mestu, važno je da pravno regulišete sve na vreme. Nakon toga dođe medicinski deo, terapije, vađenje jajnih ćelija, njihov transfer, zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i lekar koji prati trudnoću. Dugačak put, ali kada postoji velika želja, uvek postoji i način. Ogromna želja da nekome pružim svu ovu ljubav koju posedujem... Bezrezervno... To je na prvom mestu.

Pre dve godine Marija je i zvanično ušla u proces dobijanja deteta uz pomoć surogat majke.

- Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario.

Prema sopstvenom priznanju, o surogat majci - ženi koja je iznela trudnoću i donela na svet njenog sina, kome je dala ime Mario, zauvek će osećati neizmernu zahvalnost i poštovanje.

- To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, čule se svakodnevno, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede. Sve vreme sam bila prisutna. Od odlaska u bolnicu pa do samog porođaja. I ne samo tokom porođaja. Moji česti odlasci u Ameriku su upravo bili time motivisani. Poslednjih mesec dana smo sve vreme bili zajedno. Želela sam da prođemo zajedno svaki korak, svaki sekund tog čina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas