Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Он је мени био све, изгурали смо много тога заједно": Како је Неда Арнерић говорила о својој највећој љубави?

Легендарна глумица напустила нас је пре три године

1692363658_1809_nedaarneric-glumica2611201116-1_f.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

ПОЗНАТА телевизијска, филмска и позоришна глумица Неда Арнерић често је истицала да су јој емоције највећи животни покретач.

Када је у питању њен љубавни живот имала неколико партнера, али је само један био њена истинска и права љубав.

Након два неуспела брака - са Дејаном Караклајићем и Радетом Марковићем, глумица је љубав свог живота пронашла у Милораду Мештровићу, са којим је провела 36 дивних година.

Мештровић, који је по професији био максилофацијални хирург, запазио је Неду крајем 1981. године у представи “Мушице”, након чега су се и упознали и убрзо отишли на вечеру, а врло брзо након тога почели су да живе заједно, а годину дана касније су се и венчали.

"Он је мени све, син, брат, муж, тата, љубавник и пријатељ. Толико сам срећна што смо изгурали заједно. Било је ту разних чудеса, нисмо били свеци, али смо највећи пријатељи... " искрено је рекла.

"Имала сам срећу. Пре тога сам испробавала свашта јер не треба се везивати за неке људе које знамо из школе. Имам много другарица које су се удале за своје момке из школе и све што су имале у животу јесте тај један мушкарац. Прво треба да се проба свашта, да се тачно нађе која ти врста људи треба. Мора ту мало да се укључи рацио, не може се само ићи за емоцијама. Е, ја сам прво испробавала, а онда сам укључила и рацио и схватила да је он диван, племенит, добар, поштен, светски човек који је много путовао који ће ме увек водити и бити корак испред мене. Можда и неће бити тако, али ја ћу имати осећај да је он увек испред мене за један корак и води ме.

Иако су важили за складан пар, који је провео више од 30 година заједно, у једној хармоничном и породичном односу, остао је један недосањан сан и празнина, а то је да нису имали наследнике.

 "Нас двоје смо 36 година били заједно. Знала сам да се ближи крај, шест месеци је био баш лоше, међутим, то ми не олакшава. Био је у болници у Аустрији, али једва је чекао да га пусте кући. Инсистирао је на томе, и кад му се та велика жеља испунила, буквално два дана касније је отишао. Као да је онај горе чуо његове молбе и услишио их. Нас две, Пајка и ја, закасниле смо 12 сати. Много ми недостаје. Још не могу да причам о томе. Не знам да ли би ми било лакше да сам имала децу. На трен помислим да сигурно би, али с друге стране, кад видим шта се све дешава, драже ми је што их нисам родила. Свакако не бих очекивала да сада оставе све и седе поред мене. То не тражим ни од брата", рекла је након мужевљеве смрти Неда за "Глорију".

Истакнута уметница је преминула 10. јануара 2020. године у свом стану на Врачару, а сахрањена је у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas