Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Она је позната трендсетерка и модна икона: А да ли сте се запитали ЗАШТО КЕРИ БРЕДШО НИКАДА НЕ НОСИ МАНИКИР?

Глумица Сара Џесика Паркер објашњава који се разлози крију иза тога

1687868636_356795485_599450118990970_5464986010748198730_n.jpg
Фото: Инстаграм принтцсреен/ мариецлаире
Oglas

Сара, која тумачи легендарни лик Кери Бредшо у серији ''Секс и град'', као и наставцима ''И тек тако...'' решила је мистерију њених ноктију. Наиме, многи верни фанови ситкома, запитали су се зашто лик у серији никада не носи лак на ноктима, поред тога што је велика пажња посвећена моди и фризури.

Глумица (58) је објаснила у интервјуу за Гламур, зашто ни она, као ни лик који тумачи не носе лак за нокте, нити 
било коју врсту маникира:

- Никада не радим своје нокте...и вероватно сам имала лак на ноктима два пута за 10 година, објашњава она.

Иако би фанови очекивали да би фешониста као што је Кери, увек имати савршени маникир, Паркерова је казала да 
обзиром да је њен лик писац- ''маникир би само сметао брзом куцању, те да би био узалудан јер би се увек кварио''.

Она је још додала да, пошто се у серији смењује јако пуно костима различитих боја, то такође представљало својеврстан изазив:

- Практично говорећи, проблематично је имати боју ноктију која мора да одговара свакој сцени. То смета брзини и
економичности, закључила је.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas