Oglas
· · Komentari: 0

Ona je poznata trendseterka i modna ikona: A da li ste se zapitali ZAŠTO KERI BREDŠO NIKADA NE NOSI MANIKIR?

Glumica Sara Džesika Parker objašnjava koji se razlozi kriju iza toga

1687868636_356795485_599450118990970_5464986010748198730_n.jpg
Foto: Instagram printcsreen/ marieclaire
Oglas

Sara, koja tumači legendarni lik Keri Bredšo u seriji ''Seks i grad'', kao i nastavcima ''I tek tako...'' rešila je misteriju njenih noktiju. Naime, mnogi verni fanovi sitkoma, zapitali su se zašto lik u seriji nikada ne nosi lak na noktima, pored toga što je velika pažnja posvećena modi i frizuri.

Glumica (58) je objasnila u intervjuu za Glamur, zašto ni ona, kao ni lik koji tumači ne nose lak za nokte, niti 
bilo koju vrstu manikira:

- Nikada ne radim svoje nokte...i verovatno sam imala lak na noktima dva puta za 10 godina, objašnjava ona.

Iako bi fanovi očekivali da bi fešonista kao što je Keri, uvek imati savršeni manikir, Parkerova je kazala da 
obzirom da je njen lik pisac- ''manikir bi samo smetao brzom kucanju, te da bi bio uzaludan jer bi se uvek kvario''.

Ona je još dodala da, pošto se u seriji smenjuje jako puno kostima različitih boja, to takođe predstavljalo svojevrstan izaziv:

- Praktično govoreći, problematično je imati boju noktiju koja mora da odgovara svakoj sceni. To smeta brzini i
ekonomičnosti, zaključila je.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas