Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Опростила му је превару, а онда је завршио на одвикавању: Сара Џесика Паркер 24 године воли једног човека

Сара Џесика Паркер 24 године је у браку са глумцем Метјуом Бродериком

1637746059_sara.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Браво
Oglas

Холивудска звезда Сара Џесика Паркер иза себе има више од 40 година глумачке каријере, а публици је најпознатија по улози Кери Бредшо у серији "Секс и град". Глумица је у бркау са Метјуом Бродериком од 1997. године, а њен љубавни живот одувек је изазивао интересовање јавности.

Прочитајте још: Била је једна од првих жена на овом факултету: Водитељка ЛЕА КИШ има богату биографију

Њена мајка Барбара Паркер била је учитељица и медицинска сестра у основној школи, а отац Стивен предузетник и новинар. Глумица има седморо брац́е и сестара из првог и другог брака своје мајке, а њена брац́а Пипин Паркер и Тимоти Бритен Паркер су такође глумци. 

Након што се Сарина мајка развела од њеног оца Стивена, удала се за Пола Форстеа, рачуновођу и возача камиона који је био део њеног живота од раног детињства. Глумица је као девојчица почела да игра балет и ишла на часове певања, а њена породица се преселила близу Њујорка како би наставила школовање.

Упознали су се 1992. године

Ишла је у приватну професионалну дечију школу коју похађају они који желе да се баве плесном и глумачком каријером.

Сара је била у вези са глумцем Робертом Даунијем Млађим од 1984. године, пар се упознао на снимању филма "Прворођени", а његови проблеми са дрогом су увелико утицали на њихову везу и раскинули су 1991. године. Након тога, глумица је имала кратку романсу са адвокатом и новинаром Џоном Кенедијем Јр.

Сара је колегу Метјуа Бродерика упознала 1992. године, а венчали су се у мају 1997. Није се удала у венчаници, вец́ у црвеној хаљини. На питање новинара зашто није у белом, она је објаснила да се стиди да носи бело.Пар се сматра једним од најскладнијих у Холивуду. Ипак, својевремено је Бродерик преварио своју Сару и све је то процурило у јавност. Утврђено је да је зависник од алкохола и дроге и то му је био изговор за прељубу. Упркос свему, није му окренула леђа вец́ му је помогла да оздрави, "ЦхеатСхеет".

Подсетимо, Метју је 1987. године током одмора у Ирској, грешком прешао у супротну траку на путу и изазвао тежак судар у којем су погинуле Ана Галагер и њена мајка Марагерт Доерти. Ћерка је имала 28 година, а мајка 63.

Метју је због удеса имао прелом ребра и потрес мозга. После несреће у разговору са полицијом рекао је да се уопште не сећа несреће.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas