Oglas
· · Komentari: 0
voditeljka

Bila je jedna od prvih žena na ovom fakultetu: Voditeljka LEA KIŠ ima bogatu biografiju

Lea Kiš Jokić definitivno je jedna od najobrazovanijih žena na domaćoj javnoj sceni, ali podatak o njenom studiranju retko kome je poznat

1637661920_lea_kis_03052018_00007.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Voditeljka Lea Kiš već godinama je jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica, kako po pojavi, tako i po specifičnom boju glasa. I dok sigurno znate ko je Lea, neke detalje iz njene biografije je retko ko znao, pa i to da je jedna od najobrazovanijih voditeljki na domaćoj javnoj sceni.

Lea je svoje prve novinarske korake načinila sa 15 godina na radiju u Pančevu, dok je već sa 18 radila na Radio televiziji Beograd.

Lea je završila Akademiju lepih umetnosti, smer menadžment u novinarstvu, magistrirala komunikologiju, ali i doktorirala na Fakultetu dramskih umetnosti, u oblasti kulture i medija.

Pročitajte još: VAJA DUJOVIĆ za Magazin Novosti: Po čemu Ana iz "Državnog službenika" pamti prvi aplauz, šta joj je gluma odnela, a šta donela

Međutim, ono što mnogi ne znaju jeste da je voditeljka svojevremeno bila student Bogoslovskog fakulteta.

- Bila sam jedna od prvih žena koja je upisala Bogoslovski fakultet Srpske Pravoslavne Crkve tih devedesetih godina, i na to sam veoma ponosna - rekla je Lea, prenosi "Grand Online".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas