Oglas
· · Komentari: 0

Oskarovac Entoni Hopkins: I ON JE FAN SREDE ADAMS, a evo šta voli da radi u slobodno vreme (VIDEO)

Glumac je poznat po svojim morbidnim ulogama

1672310574_Entoni-H-naslov.jpg
Photo: Shutterstock/ Instagram printcreen anthoinyhopkins
Oglas

Entoni Hopkins (84) je možda najpoznatiji po ulozi Hanibala Lektora, iz istoimenog filma, kao i iz legendarnog prvog dela ''Kad jaganjci utihnu''. On je maestralnom ulogom serijskog ubice, koji je ujedno i kanibal, mnogima ledio krv u žilama.
On je sada našao način kako da se zabavi u svoje slobodno vreme, te je postavio zabavan video na svom Instagramu. On je ''odglumeo Stvar''- posečenu ruku, iz popularne serije ''Sreda''.

Pročitajte još: UPOZNAJTE SREDU: Ko je mlada glumica koja je svojom upečatljivom ulogom u istoimenoj seriji, ODUŠEVILA PLANETU? (FOTO/VIDEO)​

U originalu ove najnovije serije, 'Stvar' glumi iluzionista i mađioničar Viktor Dorobanti, a sada je Hopkins napravio svoju verziju u crno-belom snimku. Sa ubedljivo našminkanom rukom, tako da deluje kao da ima kopče, glumac u videu svira klavir i ''korača'' uz originalnu temu filma ''Porodica Adams.''

Pročitajte još: Htela da ide u penziju, ali se ipak vratila: Kameron Dijaz o novogodišnjim odlukama - "Neki ciljevi se nisu ostvarili"

On je uz objavu, stavio duhoviti opis:

- Srećna sreda. STVARI se dese kada glumac ima slobodnog vremena u rukama.

Fanovima se jako svidela ova objava, te su neki od komentara bili:
- Nemoj to da radiš! Prešao si me za 10sekundi...Srećni praznici!
- Zato si ti master glume, dodao je neko.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas