Oglas
· · Komentari: 0
ŽIVOTNA PRIČA

Otišla kod hirurga zbog SILIKONA, a lekar joj otkrio TUMOR: Ćerka Mikija Jevremovića HITNO OPERISANA (FOTO)

Pevačica Jelena Jevremović, ćerka muzičke legende Mikija Jevremovića, nedavno je otišla na konsultaciju sa hirurgom povodom estetske korekcije grudi, kada joj je otkrivena promena na levoj dojci.

1639411605_jelena.png
Foto: Printskrin/Instagram/jevremoviceva
Oglas

Pevačica Jelena Jevremović je nakon pregleda povodom estetske korekcije grudi hitno operisana.

Nakon 6 sati operacije odlučila je da sa svim ženama i devojkama podeli svoje iskustvo preko društvenih mreža, i na taj način pošalje važnu poruku i podigne svest o kanceru dojke.

Pročitajte još: "Verovali ili ne, TUMOR je samo nestao": Glumica progovorila o životnoj borbi sa opakom bolešću

"Ovo nije poruka samosažaljenja, niti patetike. Ovo je iskrena molba i apel na sve devojke i žene, naročito na one koje se osećaju zdravo i u skladu sa tim žive, bezbrižno, kao što sam ja.
Molim vas, ne zapostavljajte vaše grudi! Nismo ni svesne koliko je opaka i podmukla bolest tumor dojke", započela je Jelena svoju ispovest.

"Tiho dođe, tiho se širi, i u jednom danu nas obriše kao gumicom. Nismo rođene naučene, nije dovoljno da "pipamo" grudi i laički tvrdimo kako je tu sve u redu. Nismo stručne, ne znamo, zato moramo ići redovno na ultra zvuk dojki (na 6 meseci), kao i na mamografiju (od 40. godine na svakih 18 meseci). Rokovi za redovne preglede su se smanjili, jer obolelih, naročito mladih žena, je sve više", napisala je Jelena i dodala:

Pročitajte još: Rak kojeg zovu "tihi ubica": Ovo su prvi simptomi BOLESTI od koje su preminuli Tika, Madžgalj, Merima i Marinko

"Otišla sam na konsultaciju o estetskoj korekciji grudi i saznala da imam promenu na levoj dojci.
Na sreću, uz fantastučan tim doktora, na čelu sa Igorom Georgijevim, Markom Jevrićem i mojim nasmejanim suncem sa crvenim karminom Aleksandrom Stanković, kao i uz sjajno osoblje bolnice Đoković, nakon skoro 6 sati na operacionom stolu i nimalo jednostavne operacije, sve je, hvala Bogu, prošlo dobro. Danima pre zahvata bila sam u agoniji, plašeći se da je karcinom maligan, brinući i neprestano razmišljajući o deci i svima onima, koje kada legnem na operacioni sto, ostavljam iza sebe... Hrabra sam, maltene neustašiva, nikada se nisam predala... Ali kada su ti životni konci istrgnuti iz ruku i nemaš kontrolu, osetiš se u momentu bespomoćno i slabo. Nema ništa gore i strašnije od toga. Zato, ako češće uradimo makar malo za nas same, to je mnogo!"

Jelena je potom objasnila zbog čega je napisala na društvenim mrežama sve kroz šta je prošla.

"Ne zamerite na ovom postu jednom emotivcu i nepopravljivom optimisti, ali morala sam da pokušam da dignem svest sličnima sebi, pa neka me makar jedna dama danas posluša, biće to prava stvar. Promenila sam se i opametila, posle ovog iskustva baš ništa neću shvatati olako i paziću više na svoje zdravlje. To što brinemo o sebi nije sebično. Naprotiv, time dokazujemo da mislimo na naše bližnje i volimo ih, jer da bismo bili dobri njima, moramo prvo biti dobri sebi samima.
Neka ste mi svi zdravi i srećni, i budite blagosloveni i zahvalni na svakom budućem danu. Srećni praznici!"

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas