Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овако изгледа супруга ЖЕЉКА САМАРЏИЋА: У складном су браку преко ЧЕТИРИ ДЕЦЕНИЈЕ, а певач је открио чиме га је освојила

Певач не крије да му је жена највећа подршка

1662201835_ZeljkoSamardickzs0406122021.jpg
Фото: Петар Милошевић
Oglas

Жељко Самарџич и његова супруга Маја у складном су браку чак 44 године. Поносни су родитељи три ћерке, а недавно је њихова породица постала богатија за четврто унуче, Анђелију.

У њиховој породици владају идилични и хармонични односи, а певач је једном приликом открио чиме га је Маја највише привукла:

- Издвајала се из масе својом повученошћу и смиреношћу. Упознали смо се када сам певао на једној игранци на којој се нашла, а потом смо се срели и на њеној матурској вечери. Био сам директан и одмах сам је приупитао да ми буде жена. Сви су ми говорили да немам шансе, али ето, успео сам, практично сам освојио неосвојиву тврђаву - испричао је својевремено за "Гранд Онлине".

Прочитајте још: Слика Ане Бекуте из детињства: Певачица није испуштала микрофон из руке још од малих ногу (ФОТО)

Емоције су временом постале још јаче, а Жељко не крије да му је изабраница уједно и најбољи психолог:

- Не постоји бољи психолог за мене од моје жене Маје. Ја са њом седнем, ми смо невероватни другари, делимо и најмање проблеме. Заиста имам складан брак и дивну породицу, истакао је он.

Тврди да функционишу боље него икада, али и да су протекле године учиниле да једно друго познају боље него сами себе.

Прочитајте још: Ово сте једва чекали: Андрија Милошевић у НАШОЈ ВЕРЗИЈИ СЕРИЈЕ коју су сви обожавали, а ево и када ће се емитовати

- Ко први устане он кува кафу. Ја се најчешће потрудим да то буде она. (смех) Пођеднако смо добри у кувању кафе. Током низа заједничких година стекли смо исти укус за многе ствари, па и за кафу - препричао је за "Гранд Онлине".

Мају немамо прилике да виђамо у медијима, али свака фотографија коју са њом објави певач, изазове лавину одушевљења и позитивних реакција.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas