Oglas
· · Komentari: 0

Ovako izgleda supruga ŽELJKA SAMARDžIĆA: U skladnom su braku preko ČETIRI DECENIJE, a pevač je otkrio čime ga je osvojila

Pevač ne krije da mu je žena najveća podrška

1662201835_ZeljkoSamardickzs0406122021.jpg
Foto: Petar Milošević
Oglas

Željko Samardžič i njegova supruga Maja u skladnom su braku čak 44 godine. Ponosni su roditelji tri ćerke, a nedavno je njihova porodica postala bogatija za četvrto unuče, Anđeliju.

U njihovoj porodici vladaju idilični i harmonični odnosi, a pevač je jednom prilikom otkrio čime ga je Maja najviše privukla:

- Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri. Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu - ispričao je svojevremeno za "Grand Online".

Pročitajte još: Slika Ane Bekute iz detinjstva: Pevačica nije ispuštala mikrofon iz ruke još od malih nogu (FOTO)

Emocije su vremenom postale još jače, a Željko ne krije da mu je izabranica ujedno i najbolji psiholog:

- Ne postoji bolji psiholog za mene od moje žene Maje. Ja sa njom sednem, mi smo neverovatni drugari, delimo i najmanje probleme. Zaista imam skladan brak i divnu porodicu, istakao je on.

Tvrdi da funkcionišu bolje nego ikada, ali i da su protekle godine učinile da jedno drugo poznaju bolje nego sami sebe.

Pročitajte još: Ovo ste jedva čekali: Andrija Milošević u NAŠOJ VERZIJI SERIJE koju su svi obožavali, a evo i kada će se emitovati

- Ko prvi ustane on kuva kafu. Ja se najčešće potrudim da to bude ona. (smeh) Pođednako smo dobri u kuvanju kafe. Tokom niza zajedničkih godina stekli smo isti ukus za mnoge stvari, pa i za kafu - prepričao je za "Grand Online".

Maju nemamo prilike da viđamo u medijima, ali svaka fotografija koju sa njom objavi pevač, izazove lavinu oduševljenja i pozitivnih reakcija.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas