Oglas
· · Komentari: 0

Ovo ste jedva čekali: Andrija Milošević u NAŠOJ VERZIJI SERIJE koju su svi obožavali, a evo i kada će se emitovati

Poznati glumac započeo je još jedan projekat

1662189295_andrija-nasl.png
Foto: Instagram/Printskrin/andrijamilosevic_official
Oglas

Serija "Svi vole Rejmonda" emitovana je 1996 godine i pratila je porodicu sportskog novinara i njegov zabavan svakodnevni život, ispunjen svakakvnim anegdotama. Glavnu ulogu tumačio je Rej Romano, a serija je emitovana do 2005. godine i nominovana za 69 Emija od kojih je osvojila 15. Od adaptacija, postojale su ruska, italijanska, holandska, izraelska, indijska, češka i egipatska. 

Ukoliko ste i vi među ljubiteljima ove serije, obradovaće vas vest da Srbija dobija svoju verziju i to ni sa kim drugim nego sa Andrijom Miloševićem u glavnoj ulozi.

Popularni glumac glumiće glavnu ulogu u novoj seriji pod nazivom "Svi vole Andriju" rađenoj upravo po američkoj verziji. Pored Miloševića, među glavnim glumcima ovog sitkoma su Aleksandar Srećković Kubura, Branimir Brstina, LJiljana Blagojević i Maša Dakić, koja živi u Americi i na srpsku scenu se vraća upravo ovom rolom.

 

"Na setu je sjajno, naravno. Već smo dugo u ovom poslu i zadovoljstvo je raditi, posebno kada imate sjajan tekst i vrhunske kolege. Mi naravno radimo svoju verziju", rekao je Andrija za Kurir.

Pročitajte još: Nikola Rađen postaje otac po treći put: Trudna Milica Ristić

Režija je u rukama Ognjena Jankovića i Predraga Ličine. Snimanje bi trebalo da traje četiri meseca u specijalno napravljenoj kući za potrebe snimanja dok je prikazivanje planirano dogodine.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas