Oglas
· · Komentari: 0

"Ovo je najgori dan od kad znam za sebe": Oglasio se Slobodan Radanović nakon nezapamćene tragedije (FOTO)

Pevač je uputio snažnu poruku svim roditeljima

1683118953_slobaranaslov.jpg
Foto: ATA images
Oglas

K. K. (14), učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru pucao je jutros u školi i tom prilikom ubio osmoro đaka i školskog čuvara, a sedmoro njih, među kojima je i nastavnica istorije, su povređeni.

Javnost je u šoku zbog velike tragedije u Beogradu, kakva se ne pamti. Oglasile su se brojne javne ličnosti poput Jelene Karleuše, Marije Šerifović, Anastasije Ražnatović, Konstrakte i mnogih drugih. Između ostalog, snažnu poruku je uputio i pevač Slobodan Radanović.

- Duša me boli za ovom decom. Ne mogu da dođem k sebi. Sve što se dešava u današnjem svetu je loše. Današnji svet je loš. Loši primeri, loša muzika, loše vaspitanje, loši filmovi, loše emisije, loše video igrice. Ništa ne valja! Rivalstva među decom su veća nego ikada. Takmičenje u boljem telefonu, boljim patikama, broju lajkova. Nastavnik više nema autoritet nad decom. Deca su danas autoriteti i kod svoje kuće i u obrazovnim ustanovama. Čast izuzecima, kojih je malo. Nezainteresovani roditelji koji kad god je to moguće uvale deci telefon, kako slučajno ne bi morali da ih zabave i razonode. Deci je ispran mozak. Ovo je najgori dan od kad znam za sebe! Deca se čuvaju i u decu se ulaže. U budućnost se ulaže. Poruka i za ustanove i za organe i za političare i za roditelje, prosvetare i za sve - napisao je u objavi.

Foto: Instagram/printscreen/slobaradanovic

- Nezapamćena tragedija! Saučešće porodicama nastradalih. Molimo se za one koji su ranjeni. Ovo je strašno - dodao je u narednoj objavi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas