Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

ОВО ЈЕ СИН СЕКЕ САБЛИЋ: Јако ЛИЧЕ, таленат наследио од мајке, а она не крије колико је ПОНОСНА на њега (ФОТО)

Родила га је када је имала 34. године, таленат је наследио од ње, а глумица не крије колико је поносна на свог наследника

1627893356_seka-sablic.JPG
Фото: YоутубеПринтсцреен/РТС
Oglas

Глумица Јелисавета Сека Саблић, радо је говорила о свом највећем поносу - сину Стефану, који је прилично надарен за уметност и корача сличним путем као његова мајка.

Стефан се ретко појављује у јавности, али је изузетно успешан у послу којим се бави. По струци је позоришни редитељ, а постдипломске студије је завршио у Тел Авиву и радио је у лабораторији за редитеље у центру Линколн у Њујорку.

Осим послу, син наше легендарне глумице је посвећен и својој породици и сину Леону, који је Секи уноси највише радости у живот, како је и сама рекла.

Јелисавета је, такође, често говорила о сину са изразитим поносом и дивљењем, те је једном приликом открила и какав однос имају.

- Ја сам велики професионалац и мислим да и мој син Стефан иде истим путем. Сигурна сам да је веома озбиљан и верујем да ће постати одличан занатлија. Трудим се и да се не мешам, мада мада верујем да га потајно шпијунирам и контролишем. Али и он има много поверења у мене па се не љути ако сам понекад мало агресивна и досадна. Чути и саслуша све шта кажем, а даље је на њему - говорила је Сека својевремено, преносе медији.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas