Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ову Латино глумицу су многи обожавали: Родила дете ПРЕДСЕДНИКУ, а након његове УЦЕНЕ губи јој се СВАКИ ТРАГ! (ФОТО)

Да ли се сећате Аделе Ордијеге?

1672401960_Adela-Noriega-naslov.png
Пхото: Тwиттер принтсцреен/ Лас Естреллас
Oglas

Латино серије су у Србији биле популарне деведесетих година. Гледаоци су се толико
везивали за јунаке ових серија, да су глумци често били и идоли овдашној омладини у то време.
Једна од најпопуларнијих глумица из латиноамеричких серија свакако је била Адела Норијега, а домаћа публика ју је гледала у серијама „Право на љубав“, „Извор“, „Права љубав“, „Вирхинија“, „Ватра у крви“, „Марија Исабел“ и другим.
Чим се појавила, стекла је велику наклоност публике, глумећи претежно позитивне ликове, а продуценти су се отимали о њу, те је брзо доспела и на врх листе најплаћенијих глумица из теленовела.

Прочитајте још: ТОРИ СПЕЛИНГ, завршила у болници: ''Тешко дишем и врти ми се у глави, а нисте ми веровали''

Адела је у октобру прославила свој 53. рођендан, а пре 13 година се потпуно повукла из јавности, те од тада нико не зна ништа о њој. Пре три године, и њене колеге су рекле како годинама не могу да дођу до ње, те да им се Адела не јавља на телефон. У јавности се појавила и прича да је глумица тешко болесна, те да има рак, а онда се огласила њена рођена сестра Рејна:

„ Моја сестра нема друштвене мреже и сва срећа да је тако јер не може да види количину неистинитих информација које круже о њој. Истина је да је болесна, али у питању није рак, већ нешто друго“, написала је Рејна на Твитеру.

Бројни медији су писали и да се глумица крије од јавности због велике тајне из прошлости.
Наиме, она је пре више од 30 година била у вези са бившим председником Мексика, Карлосом Салинасом, а причало се и да му је у тајности родила сина који данас има 32 године.

„ Он је био очаран њеном лепотом 1988. године, када ју је видео у главној улози једне теленовеле. Одмах је назвао продуцента и рекао му да им уговоре сусрет. Иако је она одбијала, Карлос је запретио да ће утицати на њену каријеру. Рекао јој је да мора да испуни све његове жеље уколико жели да се бави глумом. Након што му је родила дете, побринуо се да ‘нестане’, те јој је запретио да више никада не сме да се појави у јавности. Не знам чиме ју је и како уценио, али упалило му је“, рекао је Аделин пријатељ са којим је била блиска 90-их година.

Прочитајте још: Нико не верује да има 50 година: Софија Вергара одушевила фигуром у бикинију (ФОТО)

Адела је неколико пута фотографисана у јавности, са дечаком за ког се причало да је њен и Карлосов син, а очевици су тврдили да ју је дечак више пута назвао „мама“. Међутим, глумица је говорила како је то син њене сестре Рејне, те да је назвао мајком „ јер се само играо“.

 

Шушкало се да је глумица бившем мексичком председнику родила близанце, те да од јавности крије и ћерку, али они то никада нису коментарисали.
„Скривају то јер се Карлос таман оженио Аном Паулом Жерард, кад му је Адела родила дете. Супрузи то никада није признао, иако га је неколико пута питала да ли је то истина“, рекао је извор близак Карлосу једном приликом.
Адела Норијега, постала је једна од најмистериознијих латино глумица, а о свом приватном животу никада није желела јавно да говори. Преко ноћи је нестала из јавности, и од тада нико не зна где је, нити како данас изгледа.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas