Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПАМЕЛА АНДЕРСОН открила разлог зашто ВИШЕ НЕ НОСИ ШМИНКУ: ''Ослобађајуће је, забавно и помало побуњенички''

Током своје каријере открила је све...а сада је на ред дошло и њено лице

1692440946_PAMELA-NASLOV.jpg
Фото: Инстаграм принтцсреен/памелаандерсон
Oglas

Звезда ''Бејвоча'' и фатална плавуша, открила је зашто је одустала од шминке, и назвала то искуство ''ослобађајућим, забавним и побуњеничким''.

У интервјуу за Елле, њен нов изглед без шминке дошао је из жеље да има више контроле над својом појавом.

Глумица (56) која је недавно објавила совје мемоаре, изгледа и даље прелепо, а сада је одлучила да се одрекне својих препознатљивих танко исцртаних обрва и црног ајлајнера за природнији изглед.

Када је њена шминкерка преминула 2019.услед канцера дијке, Памела је пригрлила природан изглед и престала је да се шминка.

- Она је била најбоља. И од тада, осетила сам да је без Алексис, просто боље за мене да не носим шминку, открила је Андерсенова,

- Мислим да сви почињемо да изгледамо помало смешно када старимо са толико шминке. И некако се смејем себи када се погледам у огледало. Ја кажем- Ово је стварно...шта ми се дешава? То је путовање, додала је.

У фебруару ове године, Памела се појавила у дигиталном издању ''Wомен'с wеар даилy'' потпуно без шминке, са тијаром на глави.

- Стварно се осећам моћно сада када је све веома сређено, рекла је Пам која се пре неколико година вратила у своју родну кућу у Ванкуверу, где има башту и живи у домаћинству које сама одржава, те неретко дели снимке и слике у потпуно природном домаћинском издању, са гуменим чизмама док окопава.

Она је такође рекла да би радије старила природно него стављала ботокс и филере:

- Не волим те ињекције, то не ради за мене. Желим да видим шта ће се десити...

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas