Oglas
· · Komentari: 0

PAMELA ANDERSON otkrila razlog zašto VIŠE NE NOSI ŠMINKU: ''Oslobađajuće je, zabavno i pomalo pobunjenički''

Tokom svoje karijere otkrila je sve...a sada je na red došlo i njeno lice

1692440946_PAMELA-NASLOV.jpg
Foto: Instagram printcsreen/pamelaanderson
Oglas

Zvezda ''Bejvoča'' i fatalna plavuša, otkrila je zašto je odustala od šminke, i nazvala to iskustvo ''oslobađajućim, zabavnim i pobunjeničkim''.

U intervjuu za Elle, njen nov izgled bez šminke došao je iz želje da ima više kontrole nad svojom pojavom.

Glumica (56) koja je nedavno objavila sovje memoare, izgleda i dalje prelepo, a sada je odlučila da se odrekne svojih prepoznatljivih tanko iscrtanih obrva i crnog ajlajnera za prirodniji izgled.

Kada je njena šminkerka preminula 2019.usled kancera dijke, Pamela je prigrlila prirodan izgled i prestala je da se šminka.

- Ona je bila najbolja. I od tada, osetila sam da je bez Aleksis, prosto bolje za mene da ne nosim šminku, otkrila je Andersenova,

- Mislim da svi počinjemo da izgledamo pomalo smešno kada starimo sa toliko šminke. I nekako se smejem sebi kada se pogledam u ogledalo. Ja kažem- Ovo je stvarno...šta mi se dešava? To je putovanje, dodala je.

U februaru ove godine, Pamela se pojavila u digitalnom izdanju ''Women's wear daily'' potpuno bez šminke, sa tijarom na glavi.

- Stvarno se osećam moćno sada kada je sve veoma sređeno, rekla je Pam koja se pre nekoliko godina vratila u svoju rodnu kuću u Vankuveru, gde ima baštu i živi u domaćinstvu koje sama održava, te neretko deli snimke i slike u potpuno prirodnom domaćinskom izdanju, sa gumenim čizmama dok okopava.

Ona je takođe rekla da bi radije starila prirodno nego stavljala botoks i filere:

- Ne volim te injekcije, to ne radi za mene. Želim da vidim šta će se desiti...

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas