Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЕЛЦ ДИНАСТИЈА: Они су богатији ПРИЈАТЕЉИ Бекамових, иако Викторија Бекам није баш у љубави са својом снајом- Николом Пелц Бекам (ФОТО)

Никола је и пре удаје живела на високој нози!

1673023750_Pelc-klan-naslov.png
Фото: Инстаграм принтсцреен/ницолааннепелтзбецкхам
Oglas

Бруклин Бекам и његова супруга, америчка глумица Никола Пелц Бекам, венчали су се 2020., а њихово  гламурозно венчање нашло се на свим насловним странама.
Иако су Бекамови, једна од најпознатијих и свакако најимућнијих породица на свету, породица Бруклинове жене је много богатија! Процењује се да је Николин отац вредан тричавих 1.3билиона долара. Говорећи о изреци ''пара на пару иде''...Узевши све у обзир, ни не чуди да су и Бруклин и Никола додали током венчања, презиме оног другог уз своје.

Прочитајте још: КОПИРА СВЕКРВУ: Након прича да Никола Пелтз није у добрим односима са Викторијом Бекам, она СВЕ ВИШЕ ПОДСЕЋА на њу (ФОТО)

Ни једног тренутка, није се доводило у питање, да ли ће се будућа снаја уклопити у луксузни животни стил Викторије и Дејвида. Ова 27-годишњакиња, ћерка је америчког бизнисмена билионера Нелсона Пелца и његове треће жене, бивше манекенке Клаудије Хефнер Пелц. Ова богата породица има неколико екстравагантних кућа широм планете, а један од кућних пријатеља им је и Доналд Трамп.

Клаудија, Николина мајка је познати филантроп, са импресивном колекцијом накита од дијаманта. Обзиром на каријеру у манекенству, несумњиво је да има оуно заједничких тема за разговор са Викторијом, која је познати модни сладокусац и дизајнер.

Прочитајте још: НЕОЧЕКИВАНО ПРИЈАТЕЉСТВО: Селена Гомез и Никола Пелц Бекам, нове најбоље другарице, већ су урадиле и ОВО (ФОТО)

Једна заједничка страст обе породице, је спорт. У једном интервјуу, Нелсон је једно изјавио:
- Деца су ми исцрпљена сваког дана, и ја их тако форсирам: теретана, лед, домаћи. Превише су уморни да би упали у невоље.
Један од Николине браће, Бред Пелц је бивши професионални играч хокеја на леду. Никола је пратила у стопу каријеру свог другог брата, Вила Пелца, који је снимио неколико филмова,као и она.
Током свог живота у кругу познатих у Холивуду, међу бивше Николине момке  убрајају се и Џастин Бибер и Анвар Хадид. И док би већина девојака без сумње била импресионирана кућом Бекамових у Холанд Парку, вредној 30 милиона фунти, и сеоском кућом у Котсволдсу од 6 милиона, у овом случају Бруклин је тај који би могао бити мало уплашен уласком у клан Пелцових.

Никола има још полу браћу и сестре Метјуа Пелца 36-годишњег инвеститора, Британи Пелц Буерстед, Дизел Пелц, и близанце Захарија и Грегорија Пелца.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas