· · Komentari: 0

NEOČEKIVANO PRIJATELJSTVO: Selena Gomez i Nikola Pelc Bekam, nove najbolje drugarice, već su uradile i OVO (FOTO)

Poznati trojac je proslavio novu godinu zajedno

1673009192_Selena-i-Nikola-naslovna-Ig-Printscr-nicolaannepeltzbeckham.png
FFoto: Instagram printscreen/ nicolaannepeltzbeckham

Postoji izreka ''nije bitno šta znate, već koga znate'', a kada je vaš poštanski broj 90210, mreža prijatelja postaje sve intrigantnija. Selena Gomez, je možda nedavno izjavila da joj je jedina prijateljica u industriji Tejlor Svift, pa ovom izjavom definitivno stavila tačku na prijateljstvo sa devojkom koja joj je čak i bubreg poklonila, ali stvari su se malo promenile.
Desilo se novo prijateljstvo, koje pevačici i glumici jako godi. Barem sudeći prema objavama na Instagramu, i činjenici da su novu godinu svi proslavili zajedno. Ovo prijateljstvo iznenadilo je mnoge, jer nikada ranije nisu viđeni u javnosti. U pitanju su Selena Gomez i Nikola Pelc Bekam, snaja Viktorije i Dejvida Bekama.

Pročitajte još: PUKLO PRIJATELJSTVO: Nakon izjave da joj je Tejlor Svift jedini pravi prijatelj, Selena Gomez razočarala prijateljicu koja joj je donirala organ

Zašto je ovo spoj koji niko nije mogao da očekuje?
Iako smo imali pravo da pomislimo da se njihova imena neće naći u istoj rečenici, osim možda u kontekstu da su obe bile u vezi sa Džastinom Biberom, izgleda da je prijateljstvo dve poznate dame otišlo od nule do hiljadu.
Prvi put su Selena i Nikola viđene u zajedničkom društvu, tokom proslave upriličene zbog Seleninog novog dokumentarca. Devojke su tada proslavile pidžama-žurkom , noseći na slikama iste pink pidžame.

Iako ovo druženje u tom trenutku nije privuko preveliku pažnju, izgleda da je sada bilo dovoljno samo dva meseca da novonastale najbolje drugarice urade iste tetovaže. Da, Selena i Nikola imaju već iste tetovaže!
One su otišle korak dalje, te su tokom dočeka nove godine, na privatnoj proslavi na plaži, nosile identične haljine od srebrnih šljokica. Obe su u danima nakon proslave, objavile mnoštvo zajedničkih fotografija, gde je viđeno da su prve dane januara provele krstareći privatnom jahtom ,a društvo im je pravio i Nikolin muž Bruklin Bekam. Selena je objavila  par fotografija sa parom, sugerišući da su zapravo ''trojac'', te da joj ne smeta da bude treća osoba u vezi.

Pročitajte još: Postala je TV zvezda sa samo 7 godina, a sa 20 su je sačekali problemi: Selena Gomez o borbi sa anksioznošću, psihozom i depresijom

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Nije još uvek poznato kako je ovo prijeteljstvo započelo, ali Selena nije prisustvovala raskošnom venčanju svoje nove drugarice, u aprilu 2022. Možda je razlog ovog prijateljstva Nikolin stariji brat Bredli, 33-godišnji bivši igrač hokeja na ledu, sa kim se navodno viđa. 
Za to vreme, porodica Bekam se tradicionalno okupila da praznike provede zajedno. Viktorija je uz objavu spomenula samo Bruklina, uz natpis ''Nedostaješ nam Brukline'', ne spomenuvši snaju, a to nije prvi put da ju je izostavila. Uveliko se šuška, da odnosi izmežu dve Bekamove nisu najsjajniji, već neko vreme.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.